Андре Тан став стилістом проекту "Поверніть мені красу" на "1+1"

Андре Тан став стилістом проекту "Поверніть мені красу" на "1+1"

У новому проекті про неймовірні перетворення жінок за зовнішні зміни героїнь і їхнього стилю відповідатиме успішний український дизайнер і творець стилю Smart Couturе 

Поділитися:

У новому проекті каналу "1+1" про неймовірні перетворення жінок "Поверніть мені красу" за зовнішні зміни героїнь і їхнього стилю відповідатиме успішний український дизайнер і творець стилю Smart Couturе Андре Тан. 

"Кастинг на стиліста шоу  "Поверніть мені красу" тривав не один день, але найближчим за духом і за форматом проекту виявився саме Андре Тан. Ми знайомі з ним давно і знаємо, що Андре - не просто дизайнер, який шиє одяг. Він підбирає людям стиль, який цілком відповідає їхньому внутрішньому і зовнішньому світові й допомагає їм розкритися як особистостям.  А це те, що необхідно нашому шоу. Мало просто купити героїні гарне вбрання - треба навчити її прислухатися до себе і працювати над собою щодня.  І це Андре зможе зробити, як ніхто інший", - коментують продюсери "Sister's Production". 

"За свої 30 років я змінив імідж понад 10 тисяч жінок, і зараз я можу реалізувати цей досвід у проекті "Поверніть мені красу". Для героїнь цей проект - останній шанс почати нове життя. Вони прийшли в шоу не для того, щоб підправити собі носик або збільшити груди. Саме життя змусило героїнь звернутися по допомогу до професіоналів, які допоможуть їм повністю змінитися і зроблять так, щоб жінки полюбили себе і своє відображення в дзеркалі. Цей проект - виклик як для учасниць, так і для мене", - каже стиліст і дизайнер Андре Тан. 

Нагадаємо, разом з Андре Таном до "Команду порятунку" проекту "Поверніть мені красу" увійшли: пластичні хірурги Ростислав Валіхновський і Дмитро Слоссер, а також психолог Олена Любченко.

Виробництво проекту веде команда "Sister's Production".