Андрій Хайат зізнався, що в нього є особлива місія на проекті Голос країни (відео)

Голос країни
Андрій Хайат розповів про свою особливу місію на проекті Голос країни
1plus1.ua

Півфіналіст вокального проекту завітав до студії Сніданку з 1+1.

Поділитися:

Сьогодні вранці до студії Сніданку з 1+1 завітав півфіналіст проекту Голос країни-9, 22-річний самородок із Знам’янки, який своїм вокалом на сліпих прослуховуваннях приємно здивував усю тренерську четвірку, Андрій Хайат. Учасник вже прославився своїм бажанням відродити давні українські пісні в сучасному та цікавому для слухачів стилі.

Півфіналіст Голосу країни-9, який минулого ефіру заспівав відому народну пісню «Ой, чий то кінь стоїть», розповів глядачам, що він відчуває після першого прямого ефіру, чому він обрав для себе такий стиль, а також заспівав у студії пісню, яка на етапі нокаутів дала йому шлях у прямі ефіри.

Пісня, яку я виконував на прямому ефірі, для мене була, ніби особистою історією.

Коли я зійшов зі сцени, я трішки поринув у паралельній світ, і навіть не міг ясно зрозуміти, що відбувається довкола мене. Я намагався вкласти всі емоції, всі переживання і вийшло так, що я максимально занурився в цю історію. Для мене кожен виступ особливий. Мені важливо, щоб я транслював історію, яка стосується мене. І цього разу все так і склалося», - поділився своїми враженнями учасник.

На питання ведучого, чому молодого хлопця настільки зацікавили народні та давні традиційні мотиви, вокаліст відповів: «Насправді мене ще з дитинства цікавило це поле. Я ріс в цій атмосфері, так я к моя бабуся любила та співала народні пісні. Для мене не було іншого варіанту.

І пізніше я зрозумів, що це не просто спів, а й моя місія.

Адже таку музику осучаснити ще ніхто не намагався і тому я б дуже хотів цим зайнятися».

Нагадаємо, минулого ефіру прихильники проекту вперше мали змогу проголосувати за своїх фаворитів. За результатами глядацьких голосів та за рішенням зіркових наставників до півфіналу вийшли Оксана Муха та Рафі Хейтам з команди Dan Balan, підопічні MONATIK Вікторія Олійник та Андрій Карпов, Вікторія Ягич та Карина Арсентьєва з команди Потапа та Девід Аксельрод і Андрій Хайат з команди Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат: Інтерв’ю з учасником Голосу країни-9

Новини по темі