Андрій Рибарчук зізнався, чи вільне його серце

Голос країни

Фіналісти Голосу країни-8 розповіли, чим вражатимуть у фіналі.

Поділитися:

Цієї неділі, 29 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться фінал Голосу країни-8, в рамках якого українці за допомогою телефонного та смс голосування визначать переможця восьмого сезону проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Рибарчук розповів, про що мріє після завершення Голосу країни

Напередодні прямого ефіру вірменська вокалістка та підопічна Потапа Србуі Саргсян поділилась своїми враженнями від перебування в Україні, а також розповіла, чим буде вражати у фіналі:

«Вперше, коли я прилетіла до Києва, годину вагалась перед тим, як зробити перший крок за межі аеропорту, адже це стало важливим вчинком у моєму житті. Я наважилась і полюбила Україну. Тут живуть такі ж відкриті та добрі люди, як у Вірменії. Якщо мені потрібна допомога, українці не проходять повз. Цим наші народи схожі. У прямому ефірі одна з пісень, які я буду співати,  буде українською. Для мене це дуже відповідально, я навіть додатково вивчаю українську мову з репетитором», - сказала на онлайні у «КП в Україні» дівчина.

Також Србуі зізналась, чому вирішала взяти участь саме у українському проекті:

«Я дивилась Голос.Діти-4, дитячі таланти учасників якого мене просто вразили. Після цього я підійшла до тата за порадою, і він мені сказав, що дуже хоче, щоб я поїхала до України. Більше того, якщо у мене буде можливість, буду рада залишись тут після фіналу», - сказала Србуі.

Тим часом, фінансист Андрій Рибарчук з команди Тіни Кароль розповів, чому вирішив проміняти успішну кар’єру у банку на музику:

«Я завжди розумів, що можу розвиватись у сфері фінансів. У 19 років вже працював у банку та мав стабільний дохід, пізніше навіть став керівником відділення. Але моє серце завжди належало музиці, і саме зараз я відчуваю себе щасливим, адже зрозумів, що можу бути успішним і у цій сфері також», - сказав хлопець.

Окрім цього, Андрій та Србуі зізнались, чи вільні їх серця:

«У мене є кохана, з якою ми зустрічаємося більше року, але давно знаємо одне одного. Ми познайомились у студентські роки в одній з місцевих піцерій. Я зайшов до закладу і сів за столик, який, як виявилося, вже був зайнятий моєю майбутньою дівчиною. Тоді я виграв один з вокальних конкурсів в університеті та жартуючи залишив їй автограф у зошиті, який вона зберегла. Через 5-6 років ми знову зустрілись на каву і вже не розлучались», - сказав Андрій. В свою чергу, Србуі зізналась, що наразі її серце вільне.

Зазначимо, що цієї неділі за горде звання «голосу країни», 3-місяну ротацію на ХітФМ, а також квартиру у ЖК «Щасливий» будуть боротися Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна, підопічна Джамали Анна Трінчер, вокалістка Потапа Србуі Саргсян, а також Андрій Рибарчук, наставником якого є Тіна Кароль. Наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону Голосу країни, які можна придбати за посиланням.

Дивітьcя фінал Голосу країни-8 цієї неділі, 29 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала конкуренцію з Андрієм Рибарчуком

Новини по темі