Анна Трінчер розповіла про весілля своєї мрії

Школа
Анна Трінчер розповіла, про яке весілля мріє
фото: @annatrincher_official

Якою нареченою хоче бути зірка Школи.

Поділитися:

Анна Трінчер та Богдан Осадчук познайомилися на знімальному майданчику серіалу Школа. Наприкінці весни пара відсвяткувала першу річницю своїх стосунків. Подробицями цього особливого дня Анна поділилася з 1plus1.ua.

«Мені не віриться, наші стосунки тривають вже понад рік. Ми дуже гарно відсвяткували річницю, адже для нас це справді важливий день.

Бодя вранці влаштував цікавий квест, який привів мене до величезного оберемка троянд. А я організувала для нас побачення, на якому ми плавали на плоту по річці. Оформила цю особливу зустріч у стилі нашого улюбленого з Богданом фільму «Пташиний короб». Це фільм про людей, яким не можна було розплющувати очі, тому вони пересувалися по ниточці. І Бодя, як у фільмі, також йшов до місця нашого побачення по ниточці із зав’язаними очима.

фото: annatrincher_official

А ще ми ліпили з пластиліну, малювали, грали в ігри. Словом, повернулися у дитинство ненадовго, оскільки у нас із Бодьою його було не так вже й багато».

Така романтична розповідь Анни наштовхнула на думки про ймовірне весілля з коханим.

«Мені звісно хочеться раз у житті пережити трепетний момент церемонії та підготовки до весілля. Я б хотіла, щоб свято пройшло в лаконічному стилі. Без блискіток, кришталю та камінців. Бачу своє весілля десь на природі, наприклад, влітку або весною. Запросити хочу лише рідних та найближчих друзів.

фото: annatrincher_official

А свою сукню бачу довгою, без мережива та вишивки. Знаю, що більшість дівчат мріють бути принцесами у день весілля. Я ж дуже хочу простоти.

Але в найближчі роки я не бачу себе дружиною. Думаю, нічого штамп у паспорті нічого не змінює», - поділилася з нами Анна Трінчер.

фото: annatrincher_official

Нагадаємо, що зараз в акторів серіалу Школа триває останній тур Україною. Вже 10-го червня зірки виступлять із виставою у Житомирі. Зазначимо, що це останнє місто, яке відвідають зірки серіалу.

Читайте подробиці за посиланням.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Як Анна Трінчер і Богдан Осадчук відсвяткували першу річницю стосунків

2. Анна Трінчер розповіла, як підтримує вогонь у стосунках з Богданом Осадчуком  

3. Трінчер та Осадчук розповіли про своє життя після закінчення серіалу Школа

4. Анна Трінчер розповіла про сварки з коханим Богданом Осадчуком

Новини по темі