Анна Трінчер розвернула усі тренерські крісла

Голос країни

До кого в команду потрапила зірка серіалу Школа?

Поділитися:

Після п'ятого дня сліпих прослуховувань зірковий тренер Голосу країни 8  Джамала запросила до своєї команди чотирьох талановитих вокалістів - зірку серіалу Школа Анну Трінчер, харизматичну Ксенію Брідж, ліричну Даніель Клеулію та романтичного Данила Карачевського. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала показала своє весілля у новому романтичному кліпі

брала участь у Голосі. Діти-2, однак залишила шоу на етапі «вокальних боїв». Тепер юна співачка вірить, що Голос країни стане початком її дорослої кар’єри. Також Анна почала підкорювати світ кіно, зігравши роль Нати у популярному українському серіалі Школа.

Із дитинства Ксенія звикла бути лідером у всьому. Свого часу перемогла в конкурсі Дніпро Voice. Однак під відео її виступу на YouTube з’явилися образливі коментарі. Ксенія прийшла на Голос країни, аби довести усім, що має гарний голос.

Даніель – дівчина учасника Голосу країни Аняні. Саме він вмовив кохану взяти участь у вокальному шоу. Тепер Клеулія прагне перевершити успіх Аняні та дійти до прямих ефірів.

Тато Данила покинув родину, коли хлопцеві було 10 років. Щоб виростити сина й оплачувати оренду квартири, його мама працювала на трьох роботах. Тоді хлопець розумів, що лише він може допомогти любій матусі. Тож у 14 років він влаштувався до фаст-фуду.  Данило хоче показати приклад усім, хто ріс без батька, що самостійно можна досягти успіху.​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала зворушила архівними фото з мамою

Новини по темі