Арсеній Журавель прокоментував свій успіх на Голосі країни

Голос країни
Арсеній Журавель: Інтерв'ю з учасником Голосу країни-9

Співак зумів повернути усі чотири крісла!

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили новий випуск співочого шоу Голос країни-9. Учасник із Кривого Рогу Арсеній Журавель розповів, як йому вдалося повернути усі суддівські крісла, а також зізнався, чому вирішив взяти участь у вокальному проекті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зайончковський: «Музика Dan Balan в багатьох сенсах вплинула на мене у дитинстві» 

Арсеній та його сестра росли без тата. Хлопець бачив, як мама важко працює, аби забезпечити дітей усім необхідним. Він мріяв чимшвидше подорослішати, аби стати маминою надійною опорою. Вже у 13 років Арсен почав давати свої перші уроки вокалу молодшим дітям, а після закінчення школи пішов працювати ведучим у караоке. 

На етапі сліпих прослуховуваннях Арсеній Журавель виконав пісню «Take On Me»: 

«Я обрав саме цю композицію, тому що хотів поділитися своєю любов’ю до глядачів, а також до своєї мами. Хотілося також подумки обійняти тренерів цією піснею, і я вважаю, мені це вдалося. Повернулися усі тренери, але серце підказало, що потрібно обрати команду Потапа». 

Арсеній також розповів, чому вирішив взяти участь у співочому шоу:

«На цьому проекті я прагну переродження. Хочу стати новою людиною, яка знайшла своє місце у музичному світі. Кортить через свої композиції ділитися із глядачами своїми емоціями, своєю історією, а також мотивувати й надихати. Сподіваюсь, мені усе вдасться».

Учасник Голосу країни зізнався, що хвилювався під час виступу, але неймовірно хотів чимшвидше вийти на сцену:

Якщо людина не хвилюється, їй все одно. Однак у важливий момент важливо взяти себе в руки. Я сказав собі: «Зараз або ніколи!» і виступив успішно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавка з гіпнотичним голосом зізналась, для чого їй участь у Голосі країни-9

Новини по темі