Ася зі Школи розповіла, як талісман допоміг їй пройти кастинг Школи

Школа

Акторка Карина Чернявська поділилася подробицями особистого життя.

Поділитися:

Уже 9 травня у Луцьку відбудеться перша фан-зустріч із всеукраїнського туру акторів серіалу Школа.

«Я буду щаслива бачити усіх, хто прийде на зустрічі з акторами. Вони дізнаються про нас, про секрети серіалу, як ми «будували» своїх персонажів. Будемо фотографуватися, спілкуватися. Думаю, буде цікаво!» – поділилася Карина Чернявська, яка зіграла у стрічці школярку Асю.

Не так давно Карина працювала у театрі та мріяла знятися у кіно. Бажання здійснилося – дівчина стала частиною серіалу, популярність якого блискавично зростає. Тепер окрім гри на театральній сцені, вона зустрічається з прихильниками, підтримує учасників кастингу на другий сезон Школи та готується до зйомок серіалу, що стартують зовсім скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 оголошує конкурс серед українських учнів до другого сезону Школи

Чого чекаєш від другого сезону серіалу?

Моя героїня Ася не зовсім розкрита як персонаж – навіть для мене самої. Сама думаю, а що буде далі в її житті, чому вона не має хлопця... Тому хочу, щоб розвивалося особисте життя Асі, щоб глядачі побачили її сім’ю, а не лише її стосунки з мамою.

Чим ти свого часу вражала на кастингу Школи?

Розповідала про себе, що театр – це моє життя, але хочу спробувати себе в кіно. Також що я акторка і можу сканувати людей, шукаючи якісь образи. Також розповідала, що дуже люблю самоцвіти. До речі, маю браслет з авантюрину, у якому я прийшла тоді на кастинг. Кажуть, він приносить удачу (усміхається).

Як змінилося твоє життя після зйомок у серіалі?

Дуже змінилося. До чого тяжіє акторка? Бути пізнаваною та затребуваною. Пізнаваною я стала раніше (сміється). Зараз самовдосконалююся у професіональному плані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Полякової розповіла, як мама відреагувала на її бажання знятись у Школі

А що на особистому фронті?

У мене серйозні стосунки з одногрупником Славою.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube-канал Школи об'єднав понад 300 тис. підписників

Новини по темі