«Астаф'єва цілується божественно!» — Полякова про найгарячішу сцену зі Свінгерів-2  

Оля Полякова знялася у еротичній фотосесії з Дашею Астаф'євою
jetsetter.ua

Співачки взяли участь у відвертій фотосесії та розповіли про пікантні моменти під час зйомок фільму.

Поділитися:

Вже скоро, 1 березня, глядачі побачать продовження гучної української комедії — Свінгери-2. За сюжетом, Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб повернути своєму коханому (Михайло Кукуюк) чоловічу силу. Від рольових ігор до уроків із секс-гуру.

Однією з найбільш провокаційних сцен Свінгерів-2 стане поцілунок Олі Полякової та Даші Астаф’євої. Цей гарячий епізод вирішила повторити у своєму спецпроекті зірковий фотограф Соня Плакидюк. Їй вдалося чудово передати грайливий характер комедії та сексуальність головних героїнь.

У інтерв’ю для jetsetter.ua артисткі поділилися враженнями від спільних зйомок у кіно.

«Я дуже хвилювалася, як ми будемо з Олею. Бо ж ми так близько не були знайомі, хоч у першій частині знімалися разом. Я думала, що це буде жінка, яка нікому не даватиме спокою, — розповіла Даша Астаф’єва. — Але Оля виявилася дуже гарною людиною – й душею, й зовнішньо. Я кайфувала щохвилини, незважаючи на те, що в неї імідж такої скандальної жінки.

Оля дуже чуттєва: ми багато розмовляли і про справжнє жіноче, і про свої переживання.

Полякова підтвердила, що спільну мову з партнеркою вони знайшли швидко:

«З Дашею дуже комфортно працювати у кадрі: талановита, красива, ще й цілується божественно. Що ще потрібно (Посміхається — Прим. ред.)?»

Також суперблондинка окремо прокоментувала екранний поцілунок з Дашею:

«Всі так реагують! О боже, поцілунок! Але хіба ніхто ніколи не цілувався зі своєю подругою? Та я не вірю! 98% дівчат робили це або в тверезому, або в не дуже стані (Сміється — Прим. ред.).

Нічого такого в поцілунку з жінкою немає, для мене – це абсолютна норма. З Дашею було дуже природно — в неї такі м’які й ніжні губи.

Мені сподобалося, а що? І знаєте, в чому кайф бути актрисою? Це не ти в цих сценах знімаєшся, це – героїня! Ілонка!».

Про пікантний досвід розповіла і Астаф’єва:

«Ми дуже детально планували: ти кладеш мені руку туди, я тобі сюди. А потім все стало так захоплююче, що ми просто отримували задоволення і насолоджувалися одна одною. Я думаю, це буде дуже гармонійно і не буде нічого вульгарного, як декотрі люди прогнозують. Насамперед треба, щоб актори на фізіологічному рівні підходили один одному: аромат, рухи, темперамент. Для мене це дуже важливо, я детально приглядаюсь завжди до всіх дрібниць. Я дуже переживала, щоб не порушити якісь рамки та принципи Олі, але в якійсь момент я зрозуміла, що Оля – така ж тендітна жінка, хоч ззовні так не скажеш. Внутрішній світ Олі дуже яскравий та тендітний. Тому ми були на одній хвилі!».

Все стало так захоплююче, що ми просто отримували задоволення і насолоджувалися одна одною.

Нагадаємо, в продовженні історії з‘являться нові селебриті-персонажі: Дзідзьо і Монро.

Дивіться відео: