Астролог Олексій Котенко склав психологічнй портрет сина Фреймут

Астролог Олексій Котенко склав психологічнй портрет сина Фреймут
Саша Самсонова

У День матері, 8 травня, Ольга Фреймут вдруге стала мамою.

Поділитися:

Ольга ФреймутВедуча На ножах Ольга Фреймут днями народила  сина. Ім’я немовля  рідні поки що тримають у таємниці. Відомо тільки, що з'явився синочок зірки 1+1 на світ 8 травня о першій дня - в одному з приватних пологових Києва. Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко склав психолічний портрет хлопчика за датою народження.

ЗІРКА

На дитину чекає неймовірний соціальний успіх. Перед  хлопчиком відкриті величезні можливості: обдарованість, матеріальне благополуччя і популярність.

ХАРАКТЕР

Людина народжена у цей період дуже працьовита, обов’язкова і відповідальна.

Має завзяту вдачу, з розвинутими творчими здібностями і уявою. Володіє неймовірною тягою до накопичення: як матеріальних благ, так і досвіду, майстерності, знань. Справедлива, благородна, чесна і щира.

Їй притаманна неймовірна гнучкість, товариськість і дипломатичність. У той самий час така людина впевнена у собі і своїх силах, має розвинуте почуття власної гідності. Часом може бути дещо образливою і самолюбивою, а також самовпевненою.

Володіє високою соціальною активністю, має інтерес до суспільних питань, літератури і науки. А також відмінний музичний слух, вокальні дані і талан сцени. Вірність, глибокі почуття у симпатії і дружбі, м'якість, ніжність, лагідність, уважність і дбайливість також властиві цьому малюкові.

Вміє викликати симпатію.

Матиме успіх у житті і в протилежної статі. 

ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ І КАР’ЄРА

Це підприємлива людина із даром передбачення.

Прекрасні ділові якості, здатність до організації і управління; фінансовий і комерційний талант.

Має глибокий розум, енциклопедичний, практичний і прагматичний.  Це - розум письменника або вченого-енциклопедиста, завзятий в дослідженнях, вивченні наук, ґрунтовний і фундаментальний. Така людина не схильна швидко змінювати свої погляди.

СТОСУНКИ З ІНШИМИ ЛЮДЬМИ

Особистість психологічно  дуже сприйнятлива. Тонко відчуває, здатна надати дієву психологічну підтримку, але часом чутливість і вразливість може стати болючими і призвести до ілюзій і самообману.

У той же час ці риси можуть стати стимулом до розвитку великої духовної сили, прагненню до духовного самовдосконалення, здатність до самопожертви, глибини почуттів, співчуття і милосердя.

Конфліктність, необережність і надмірна відвертість, норовистість, волелюбність і прагнення до незалежності можна трансформувати у  боротьбу з несправедливістю, безстрашність, рішучість, волю і енергію, вміння говорити правду незважаючи на обставини. Амбіції і честолюбство здатні посилити працьовитість, сумлінність і почуття обов'язку.

МИНУЛІ ЖИТТЯ

Кармічна карта говорить про позитивний досвід у владі і популярность у минулому втіленні - керівник, лідер, кумир, зірка, вчитель. Вказівки свідчать про приналежність до царського, князівського чи іншого знатного роду. Можливо, у минулому втіленні був вченим, письменником, лікарем, політиком, а також є вказівки на ділову людину.

Читайте також: Гороскоп сумісності для всіх знаків зодіаку