Balan здивував Кароль новим подарунком та назвав її своєю королевою

Голос країни
Тіна Кароль отримала новий зворушливий подарунок від Дана Балана

Стосунки артистів набувають нових барв.

Поділитися:

Глядачам Голосу країни-9 цікаво спостерігати не лише за яскравими виступами учасників шоу, а й за стосунками, що розвиваються між тренерами Тіною Кароль та Даном Баланом. Романтичний холостяк не приховує захоплення Тіною та застосовує свій широкий амурний арсенал: засипає її компліментами, дарує квіти, зваблює пристрасним поглядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Тіни Кароль зняв зворушливе звернення до своєї зіркової мами (відео)

Особливої теплоти їхні стосунки набули під час перших «вокальних боїв» Голосу країни-9, що відбулися минулої неділі. Тільки-но з’явившись перед публікою, Тіна зізналася, що скучила за Даном. Він своєю чергою зустрів її словами «моя королева». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто залишився у команді Тіни Кароль після перших вокальних боїв

Тим часом на тренерському кріслі співачку чекав несподіваний подарунок від залицяльника – м’яка іграшка із запискою «Ти моя кенгуруш».

«Як жінка, може, я тобі подобаюся. Але насправді ти думаєш, що я втрачу пильність», — сказала Кароль Балану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто залишився у команді Dan Balan після перших вокальних боїв

Звісно, артист спростував таке припущення та впродовж ефіру всіляко намагався зворушити серце Тіни: висловлював захоплення її тренерським талантом, цікавився її думкою щодо виступів учасників Голосу країни, співав та танцював зі своєю «королевою». Навіть присвятив їй лемківську пісню В темну нічку, яку виконали його підопічні Оксана Муха та Михайло Дімов. Більше дивіться у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль побила горщики з Dan Balan (відео)

Новини по темі