Батько двох дітей Потап розповів, як знаходить спільну мову з дітьми

Батько двох дітей Потап розповів, як знаходить спільну мову з дітьми
1plus1.ua

Тренер «Голос. Діти 3» Потап в ексклюзивному інтерв'ю «Телескопу» розповів яку команду збирає і що його пов'язує з новим тренером проекту MONATIK.

Поділитися:

Багато років тому нам вдалося попрацювати разом на зйомках кліпу «Потапа і Насті» «Викрутаси».

MONATIK - хороший хлопець, відкрита людина без подвійного дна. Ми вже тоді відзначили його працьовитість. Він щирий і позитивний, його дуже люблять діти. Такий тренер - відмінна знахідка для проекту, - розповідає Потап.

Потап розповів, чому в третьому сезоні «Голос. Діти» на сцену повертаються учасники минулих сезонів.

Ми зустрічаємося з малечею, з теплом згадуємо наш всеукраїнський тур «Потап. Діти». Я радий через деякий час усвідомлювати, наскільки цінним для них виявився цей досвід концертної діяльності, і розуміти, що фундамент, закладений на проекті і після нього, тільки зміцнюється!

До речі, цього року повернулося багато учасників, до яких ніхто не повернув крісло в попередніх сезонах. А це означає, що тоді тренери зробили все правильно, щоб зараз вони прийшли сильними і налаштованими на перемогу. Як зізнався артист, знаходити спільну мову з дітьми на проекті йому зовсім не складно. 

Я тато, який виховує двох дітей. Обожнюю спілкуватися, бути з ними на одній хвилі і багато чому у них вчитися.

Тренер також розповів, що може змусити його розвернути своє крісло, і яку команду він збирає на проекті «Голос. Діти».

«Необов'язково мати приголомшливий вокал. Іноді трапляються помилки, але внутрішня сила, жага і прагнення долають все, і ці чесні емоції розвертають моє крісло! Усередині мене виникає відчуття, що голос торкнувся душі. Я збираю найбільш дружну і різнопланову команду, і зі своїми підопічними ми будемо максимально експериментувати з музикою».

Читайте повне інтерв'ю з Потапом в свіжому номері «Телескоп».

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти-3» 2 жовтня стартував #Рік Голосу на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни». Дивись «Голос. Діти 3» – третій випуск від 16.10.2016 онлайн на 1plus1.ua о 21:00.​