Базар чи супермаркет: Олексій Душка розповість, де безпечно купувати молочні продукти

Ведучий 1+1 розкаже про шокуючі результати досліджень молока, кефіру та йогуртів.

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 у програмі «Життя без обману» Олексій Душка оприлюднить результати лабораторних досліджень молока та молочних продуктів, а також розповість де безпечно купувати молочні продукти – на базарі чи в супермаркеті.

У новому випуску програми «Життя без обману» автори проекту відправили зразки молочних продуктів придбаних на одному зі столичних ринків та супермаркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які молочні продукти варто відправити на експертизу «Життя без обману»

Зокрема, фахівці з ДП «Укрметртестстандарт» дослідили молоко на вміст антибіотиків і фасфатів, солодковершкове масло – на вміст і кількість рослинних жирів замість тваринних, і питний йогурт із наповнювачами – на кількість живих бактерій у ньому. 

Ведучий Олексій Душка допоможе двом сім’ям підібрати правильну кількість молочних продуктів на тиждень, та навчить учасників проекту у домашніх умовах визначити якість твердого сиру, йогурту, сметани, кисломолочного сиру тощо.

Наприкінці випуску сім’я, яка впорається із завданнями ведучого, отримає в подарунок новий холодильник.

Нагадаємо, продукти, які беруть участь у лабораторних дослідженнях, обираються телеглядачами за допомогою онлайн-голосування на офіційній сторінці програми у Facebook та на сайті телеканалу 1+1.

Про те, де безпечніше купувати кисломолочні продукти – на базарі чи супермаркеті та, як визначити їх якість, дивіться в програмі «Життя без обману» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Олексій Душка дав поради, як обрати якісні ковбасні вироби.