Богдан Юсипчук зізнався, що має дівчину

Суддя шоу Модель XL розповів, як здолав власні страхи під час випробувань у проекті.

Поділитися:

Напередодні прем’єри другого сезону революційного проекту Модель XL, яка відбудеться 4 вересня о 21:30 на телеканалі 1+1, суддя шоу Богдан Юсипчук завітав до прямого ефіру ранкового шоу Сніданок з 1+1 та розповів, чим глядачів здивує новий сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відчути себе богинею: Поради судді Модель XL Тетяни Мацкевич

Суддя проекту зізнався,  що під час зйомок проекту учасниці змінилися як зовні, так і внутрішньо. Деякі з дівчат ледь не відмовилися від участі через те, що були не впевнені в своїх силах, але Богдан зі своїми колегами по проекту підбадьорювали їх. А в одному з випробувань, щоб підтримати конкурсанток, Богдану довелося також подолати свій власний страх:

«Новий сезон насичений складними випробуваннями, але вони необхідні для того, щоб допомогти дівчатам вийти із власної зони комфорту і підштовхнути їх до роботи над собою.

Цього разу учасницям доведеться йти подіумом на величезній висоті, «подивитися в очі» власним комплексам, страхам та здолати їх.

Зізнаюся, мені було складно працювати під час випробування, де потрібно було фотографуватися із гадами. Я разом з учасницями переживав кожну секунду фотосесії. Коли одна з дівчаток не змогла взяти змію до рук, я запропонував їй допомогу, мовляв: «Хочеш, я теж візьму». І несподівано для мене почув у відповідь – «хочу». Тепер, якщо в мене буде таке завдання вже на моїй фотосесії, я сміливо його виконаю», - розповів суддя проекту.

Богдан зізнався, що йому разом з командою проекту та іншими суддями вдалося допомогти конкурсанткам змінити ставлення до себе:

«Головна ціль проекту полягає в тому, щоб дівчата із будь-якими формами полюбили себе. І мені здається, що нам із суддями вдалося це втілити в життя. Дівчата на етапі кастингу і наприкінці шоу – це різні люди. Вони полюбили себе, і це дуже помітно», - прокоментував гість студії.

Також, наприкінці розмови ведучі Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв поцікавилися, чи вільне серце найкрасивішого чоловіка світу, на що отримали несподівану відповідь:

«Із часу останнього нашого інтерв’ю у моєму особистому житті трапилися зміни, і зараз у мене є дівчина, яка мені подобається. Але розкривати її ім’я поки не хочу. На рахунок того, які дівчата мені подобаються, хочу зазначити, що зовнішність - це не головне для мене. Найважливіше те, щоб моя кохана людина була особистістю, щоб за її красою стояли такі ж красиві вчинки, погляди та позиції в житті, як і вона сама», - зізнався Богдан.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що ведуча проекту Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс також прийшла на кастинг другого сезону революційного проекту Модель XL, прем’єра якого відбудеться 4 вересня о 21:30 на телеканалі 1+1.

Зірка прагне підтримати усіх жінок із пишними формами та довести, що успіх не залежить від об’єму талії. Підтримати ведучу перед її першим виходом на подіум прийшла її родина: чоловік та двоє синочків.

До речі, склад зіркових суддів, які вирішуватимуть долю учасників нового сезону та допомагатимуть їм звільнятись від комплексів, оновився. Як і минулого року, суддею проекту стане всесвітньо відома модель плюс сайз з Латвії Тетяна Мацкевич, яка активно підтримує тренд бодіпозитиву та надихає безліч жінок приймати себе такими, якими вони є. Компанію їй складе дизайнер Андре Тан, який створив колекцію одягу для жінок з пишними формами та вперше в історії українського тижня моди провів показ колекції за участю моделей плюс сайз.

Також членом журі залишається ведуча «Голосу країни» та «Світського життя», а у минулому модель Катерина Осадча, яка навчатиме учасників правил дефіле та ділитиметься власним модельним досвідом. Вперше суддею проекту «Модель XL» стане український актор театру і кіно, володар титулу «найгарніший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чарівні фото Каті Осадчої, що перенесуть вас до моря