Б'юті-антитренди весни 2019

Антитренди весни 2019
@tanya.gubenko

Звички, від яких потрібно відмовитись.

Поділитися:

Із моди виходить не тільки одяг, а й різноманітні б’юті-прийоми, яких ми звикли дотримуватися. Які звички у створенні макіяжу, зачісок та манікюру більше неактуальні навесні 2019-го - читайте у нашій добірці. 

ГУСТІ НАРОЩЕНІ ВІЇ

Хоча мода вимагає густих та довгих вій, не варто надавати перевагу нарощеним варіантам. Чудовою альтернативою є ідеальна туш. Виробники розробили нові формули туші, яка додасть вашим віям не тільки природної довжини, а й колосального об’єму. Головне - підібрати свою форму пензлика, який допоможе створити вдалий макіяж вій.

Фото: pinterest.com; @lorealmakeup

ТАТУАЖ БРІВ 

Тонкі й чітко нафарбовані брови треба залишити у минулому. Варто зауважити, що й занадто широкі брови, підкреслені темними тінями, стали антитрендом. Цього сезону надавайте перевагу природності й мінімалізму. У моді густі брови, форму яких можна коригувати за допомогою гелю для фіксації, туші для брів або легких тіней. 

Фото: @kimkardashian; @diormakeup

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 помилок, які ми допускаємо в макіяжі

ЗАНАДТО ЯСКРАВИЙ МЕЙК 

Чимало б’юті-брендів випустили неймовірно яскраві колекції тіней, помад незвичних відтінків, а також кольорові туші. Така косметика має доречний вигляд, якщо її використовувати мінімально. До прикладу, вирівняйте колір обличчя за допомогою тонального крему, нафарбуйте губи прозорим блиском, додавши їм об’єму, та нанесіть на вії синю туш. Повірте, ваш мейк приковуватиме погляди!

Фото: @nyxcosmetics; pinterest.com

НЕПРИРОДНІЙ КОНТУРИНГ 

Ідеальний контуринг обличчя справді здатний вирівняти колір шкіри, виділити ваші переваги та приховати недоліки. Але якщо нанести занадто багато косметики, ваша краса зникне, а образ стане «штучним». Цієї весни експерти радять наносити тонкий шар тонального крему та фіксувати його прозорою пудрою. Доречно додати природнього рум’янцю за допомогою світло-рожевих рум’ян. Освіжить лук сяйво хайлайтеру. Але й з ним будьте обережними!

Фото: @nyxcosmetics; @lancomeofficial

УЛЬТРАСЯЙЛИВИЙ ХАЙЛАЙТЕР 

Хайлайтери сухих текстур, як правило, мають різкий відтінок. Їхнє сяйво занадто яскраве, тож з таким б’юті-засобом легко зробити перебір у макіяжі. Як альтернативу використовуйте хайлайтер рідкої текстури й наносьте його на кінчик носа, над верхньою губою та у кутиках очей. І ще один секрет - нині модно змішувати декілька краплин хайлайтеру з вашим тональним засобом. Такий трюк у мейк-апі зветься «glass skin». 

Фото: pinterest.com; @rosiehw

ВЕЛИКЕ КАМІННЯ У МАНІКЮРІ

Велике каміння, занадто гострі нігті, неонові кольори - з цими нейл-прийомами варто попрощатися навесні 2019-го. Цього теплого сезону ваш манікюр не повинен бути головним акцентом образу. Альтернативою є жіночний нюдовий манікюр, колір якого майже збігається з відтінком вашої шкіри. А для любительок оригінального манікюру - асиметрія, 50 відтінків рожевого, фольга та блискітки.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 варіантів манікюру з блискітками для романтичної весни

Фото: pinterest.com; @g.bar.kiev

СИВИЙ КОЛІР ВОЛОССЯ 

Б’юті-знавці радять модницям відмовитись від попелястого відтінку волосся. Цей колір додасть вам віку й зовсім не освіжатиме у весняну пору. Радимо звернути увагу на теплі відтінки блонду або ж класичний платиновий. 

Фото: @g.bar.kiev; @doutzen

ІДЕАЛЬНО ЗАПЛЕТЕНА КОСА 

Ідеально вкладене плетіння відходить на інший план. У тренді прості зачіски й злегка скуйовджене волосся, що наповнить ваш весняний образ легкістю й романтизмом. Однак будьте обережними - волосся завжди повинне мати чистий і доглянутий вигляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 романтичні зачіски весни

Фото: pinterest.com; @g.bar.kiev