Чарівна наречена: Акторка Ольга Атанасова показала фото зі зйомок серіалу Дві матері

Ольга Атанасова показала фото у весільній сукні
@ananasova_olya

Актори Ольга Атанасова та Михайло Пшеничний вийшли гарною парою.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочав зйомки 24-серійної україномовної мелодрами Дві матері, головні ролі у якій виконають українські актори Ольга Атанасова, Зоряна Марченко, Михайло Пшеничний, улюбленець глядачів, білоруський красень Кирило Дицевич та зірки українського кінематографу , Ірма Вітовська, Віталіна Біблів, Микола Боклан та Анатолій Гнатюк.

Днями виконавиця головної ролі Ольга Атанасова поділилася з прихильниками світлинами зі зйомок серіалу. На знімках вона постає у гарній весільній сукні поруч із актором Михайлом Пшеничим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ольга Атанасова-Лук'яненко: Я люблю і пам’ятаю всі свої ролі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська кардинально змінила імідж заради нової ролі

Нагадаємо, сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя дівчат. Між ними знов з’являється один коханий чоловік - багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів.