«Частина нашого українського ДНК — це гумор, і без нього ніяк», — Юрій Ткач про спецсезон «Ліги Сміху»

Юрій Ткач розповів, чого чекати від спецсезону Ліги Сміху, та чому гумор зараз так важливий

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Юрій Ткач розповів, чого чекати від спецсезону «Ліги Сміху», та чому гумор зараз так важливий.

Поділитися:

Актор Студії «Квартал 95» і зірковий тренер «Ліги Сміху» Юрій Ткач завітав до студії «Сніданку з 1+1» та розповів, як проходили зйомки спецсезону гумористичного шоу в умовах відсутності електроенергії та ракетних обстрілів. Премʼєра нового сезону «Ліги Сміху» відбудеться вже сьогодні о 20:00 на телеканалі ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Буде жорсткіше» — у спецсезоні «Ліги Сміху» на ТЕТ жартуватимуть про актуальне

Юрій зазначив, що від початку війни гумор в Україні змінив свій вектор, став відповідати актуальності та зосередився на підтримці бойового духу народу:

«Наразі актуальна війна та все, що з нею повʼязано. А частина нашого українського ДНК — це гумор, і без нього ніяк. Тому велика команда “Ліги Сміху” вирішила пройтися потягом по всім болючим темам і по цим придуркам — нашим ворогам».

Для зйомок спецсезону з фронту на два дні повернувся ведучий Віктор Розовий. З ним команда шоу не бачилася з 23 лютого, тому зустріч для всіх була довгоочікуваною та радісною. Юрій Ткач також зазначив, що спецсезон шоу став особливим, адже для коміків і тренерів це можливість нарешті побачитися, поспілкуватися та поставити один одному головне запитання «Як ти?».

«Дуже нестандартний сезон, у ньому навіть бере участь команда, яка вісім років не збиралася разом — “Одеські манси”. Це унікальний продукт, заради якого під час війни зібралися найкращі команди “Ліги Сміху”, адже гумор — це теж зброя», — пояснив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочеться маркувати себе як українця», — «Тріо “Різні”» про перехід на українську та гумор як зброю

Під час ефіру ведучі та Юрій згадали українського героя, учасника «Ліги Сміху», Ярослава Гаркавка, який віддав своє життя на фронті.

«Мені дуже важко говорити про це. Ярослав з команди “ОГО”. Три роки тому я був тренером цієї команди. Ми з ним грали. Він неймовірно чудова людина. Для сімʼї “Ліги Сміху” це дуже тяжка втрата».

Попри втрати, попри відсутність світла та назло ворогові українці продовжують жити, працювати та наближати перемогу. А підтримати бойовий дух і зарядитися позитивом з актуальним гумором від найсмішніших гумористів України можна вже відсьогодні щопʼятниці о 20:00 у шоу «Ліга Сміху» на телеканалі ТЕТ