Чернівецька медсестра ледве не зірвала інспекцію Фреймут

Ольга Фреймут приїхала в Чернівці, щоб перевірити медицину, безпеку, освіту, їжу та еліту міста.

Поділитися:

Ольга Фреймут проінспектує школу, в якій вчилася фіналістка «Голос країни»На прохання жителів Чернівців команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» приїхала на перевірку інфекційного відділення обласної клінічної лікарні. Ще перед початком інспекції на Ольгу Фреймут чекали труднощі – медсестра не просто безпідставно заборонила проводити зйомки програми, а й грубо критикувала роботу ведучої.

Незважаючи на шквал негативних коментарів працівниці лікарні, Ользі Фреймут таки вдалося перевірити умови, в яких перебувають хворі. Антисанітарія, відсутність гарячої води та душових кабін, старі матраци – саме в таких умовах лікуються пацієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут дізналася, скільки насправді заробляє мер Херсона

Проте найбільше інспектора Фреймут вразило те, що в інфекційному відділені погано прибирають та не утилізують голки від шприців.

Агенти «Новий інспектор Фреймут. Міста» провели експеримент – занесли в інфекційне відділення лабораторних мишей, перевірених ветеринаром. Протягом дня санітари їх так і не виявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пологовий будинок у Хусті шокував Україну

Усі проблеми у відділені працівники пояснили відсутністю фінансування. Команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» написали листа в Міністерство охорони здоров'я України з проханням провести перевірку і службове розслідування у справі виділення коштів на чернівецьке інфекційне відділення.

Після інспекції Ольги Фреймут у Чернівцях інфекційне відділення обласної клінічної лікарні отримало чорну табличку «Ганьба міста».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут «полювала» на наркоторговців у Херсоні.