Чи впорається нова мама у Міняю жінку із 7 дітьми та 26 свиньми

Міняю жінку
09:30
Будні

Як зміняться мами під впливом нових правил у сім’ї

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 з’явиться новий випуск реаліті Міняю жінку, в якому сім’ї будуть змінюватись під впливом нових дружин. Одна з мам спробує стати рідною для сімох дітей, а інша - згуртувати родину та навчити батька приділяти більше часу своєму сину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнива дружина ледь не зірвала зйомки проекту Міняю жінку

Однією з пар, яка візьме учать у шоу, стала багатодітна родина з селища Першотравневе Полтавської області. Ольга працює мамою-вихователем у дитячому будинку сімейного типу та художнім керівником у сільському клубі. Її чоловік Володимир слідкує за власним господарством родини, яке налічує 26 свиней, декілька десятків курей та іншу свійську худобу. Зараз пара виховує сімох дітей, а за час існування будинку дала квиток у життя тринадцятьом.

«Наша сім’я вирішила взяти участь в обміні, щоб побачити, як живуть інші люди. Можливо, ми зможемо перейняти щось корисне для своєї родини в інших, станемо ще дружнішими та будемо більше цінувати, що вже маємо. Я б дуже хотіла потрапити в сім’ю, яка проживає в місті, щоб гуляти та насолоджуватися відпочинком», - пояснює Ольга.

Ще однією родиною, яка наважилася на обмін, стала нетипова для сільської місцевості родина із селища Тернова, що на Харківщині. Ірина – головний бухгалтер великої транспортної компанії, її чоловік Олександр – рок-музикант, зірка усіх ресторанів Харкова. Пара виховує 11-річного сина Серафима. Сім’я поважає особистий простір кожного та проводить спільний час лише ввечері після своїх власних справ.

«Усі проблеми, які я маю у житті, з’явились через моє виховання. Адже мене привчили, що  можу все зробити сама, і забуваю, що я жінка, яка створена для кохання та ніжності. Сподіваюсь, у новій родині чоловік звільнить мене від обов’язків та дасть можливість відчути себе, як за кам’яною стіною. Сподіваюсь, що під час обміну мій чоловік почне приділяти більше часу синові», - коментує Ірина.

У новій родині Ольга спробує знайти спільну мову з Серафимом, який вразив її своїми історіями про проблеми у школі. Вона навіть захоче забрати дитину до себе на якийсь час, щоб показати йому справжню родину та тепло. Ірина ж буде намагатись стати «своєю» у великій сім’ї та знайти спільну мову із дітьми.

Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Міняю жінку естонська мама вшанує давньоукраїнських богів

 

 

 

Новини по темі