Осадча, Яма, Тан і Мацкевич розповіли про свої комплекси

Судді Модель XL зізналися про свої дитячі комплекси та страхи

Поділитися:

У жовтні на 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра проекту Модель XL, який розширить сучасні уявлення про жіночу красу. Учасницями реаліті стануть 10 дівчат з пишним формами. Дівчатам доведеться пройти складні випробування, щоб отримати головний приз – стати обличчям колекції Андре ТанаСекс-символи 1+1 розповіли, які жінки їх приваблюють для жінок «в тілі» «A.Tan+» та прикрасити обкладинку журналу Cosmopolitan. Під наглядом професійного журі вони навчатимуться не тільки модельним навичкам, але і боротимуться з власними комплексами, упередженнями та руйнуватимуть застарілі стереотипи краси.

Цікаво, що члени журі проекту, ведуча 1+1 Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя Танців з зірками Влад Яма та модель плюс сайз з Латвії Тетяна Мацкевич свого часу теж мали комплекси, проте змогли їх побороти і стати успішними та відомими людьми.

Катерина Осадча розповіла, що в дитинстві соромилася свого зросту:

«У школі я була вищою за решту однолітків. Мій зріст дещо заважав мені, я була трішки незграбнішою за інших. Тоді я займалася танцями, і через зріст мене навіть завжди ставили останньою. Але, як тільки почала займатись модельним бізнесом у 14 років, одразу комплекси зникли. Я зрозуміла, що це моя перевага, а не недолік».

Дизайнер Андре Тан, який також буде вирішувати долю учасниць на проекті Модель XL вразив відвертим зізнанням. Виявляється, дизайнер соромився власного носу:

«Моїм головним комплексом ще з дитинства був власний великий ніс. Все життя сестра називала мене кирпатим, а у школі постійно дражнили. Я навіть говорив, що коли виросту, то зроблю щось з цим носом. Але потім зрозумів, що я таким народився і маю любити себе таким. Нашим учасницям проекту та глядачкам я теж бажаю полюбити себе такими, якими вони є».

Хореограф та суддя Танців з зірками Влад Яма розповів, як вперше поголив голову, та зізнався, що дуже переймався через те, що буде виділятися серед інших танцюристів:

«Пам’ятаю, що дуже боявся та соромився поголити голову вперше. Я розумів, що для бального танцюриста це дуже нетипово. Тоді я не знав жодного відомого танцюриста з лисою головою. Вони всі мали пишні зачіски. Але коли я врешті-решт зважився, то це стало моєю «фішкою», дозволило мені виділитися серед інших, стало моєю особливістю. Це було ще під час першого сезону Танців з зірками.

Модель плюс сайз з Латвії Тетяна Мацкевич розповіла, що стикалась з жорстокими образами через свої розміри, але, подолавши комплекси та навчившись любити себе, стала популярною моделлю:

«В дитинстві я себе дуже не любила, мала багато комплексів. Я була рудою, кучерявою та повною, за що мене постійно дражнили у школі. Трохи пізніше я стала ще набирати вагу – у мене генетична схильність. Всі подружки були худими, на їхньому фоні я виглядала товстою, тому комплекси посилились. Я не розуміла, що це моя особливість, не цінувала цього, а хотіла бути, як всі. Відчайдушно та безрезультатно намагалась схуднути. Але в якийсь момент мені це набридло. Я поступово перетворила свої «недоліки» у переваги. Зараз я живу у гармонії зі своїм тілом. Мої розміри не заважають мені жити. Я індивідуальність. Чому я повинна відповідати вигаданим стандартам?».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не треба бути ідеальною: Як полюбити себе вже сьогодні