Чому пишні жінки сексуальніші

Чому пишні жінки сексуальніші
instagram.com/palomija

Психолог Наталія Підлісна радикально висловилася з приводу жіночих принад.

Поділитися:

Жінки прекрасні різніУ мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав. Худі та повні, низькі та високі, схожі на статуетки та неотесані скелі. Можна придумати 100 причин, чому худенькі кращі від пишних. Це буде пов'язано і з одягом, і зі здоров'ям, і з іншими причинами. Але є щось таке у повних жінок, що робить їх лідерами параду різних жінок.

ЧИТЙТЕ ТАКОЖ: Чому не треба бути ідеальною: Як полюбити себе вже сьогодні

1. Секс та їжа пов'язані. Люди, які вміють отримувати задоволення від їжі, мають більш високе лібідо. В університеті Монпельє (Франція) в кінці ХХ ст. були проведені багаторічні дослідження, які дозволили зробити висновок, що вибірковість в їжі, як правило, властива людям, які вважають себе фригідними.

Секс та їжа – це два задоволення, які люди люблять однаково, або трохи більше, трохи менше на різних етапах свого життя, але завжди називають їх головними задоволеннями. Ті з жінок, які більш апетитно їдять, із більшим задоволенням займаються сексом. Звісно, це не стосується крайніх форм обжерливості, німфоманії та сексуально-гастрономічної нерозбірливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дівчат plus size з Instagram, які надихають

2. Жіночі гормони відповідають за сексуальне здоров'я жінки. Під впливом жіночих статевих гормонів формується фігура з повними стегнами і сідницями, з жировим прошарком нижче талії. Жирова тканина в області стегон та сідниць регулюється ферментом ліпопротеїнліпази, що тісно пов'язаний з естрогенами, а отже, і з сексуальністю. До того ж психологічно жирова тканина стегнової-сідничної області сигналізує оточенню, що ця жінка може виносити і вигодувати дитину, а це завжди сексуально розкріпачує жінок.

3. Повні жінки не можуть серйозно втягнути живіт. І значить – не замислюються про це під час сексу. Або замислюються лише на початку – після роздягання. А саме напружені м'язи живота і той самий прес активно пов'язаний зі скороченнями матки і піхви, які своєю чергою відповідають за початок оргазму. А все це свідчить про те, що жінка з невеликим животиком буде відчувати більше задоволення від сексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші моделі plus size: Жінки на картинках великих художників

4. Тому що вони стають модними. ХХ ст. позаду. А ви все ще сидите на дієті з селери і салату?

5. До чоловіків все вище сказане не має жодного стосунку, тож худніть тепер ви.