Чи пройшов сліпі прослуховування переможець «Маленьких гігантів»

У третьому сезоні вокального талант-шоу «Голос. Діти» вирішив спробувати свої сили Олександр Подолян.

Поділитися:

У неділю, 9 жовтня, на телеканалі 1+1 показали 2 випуск третього сезону «Голосу. Діти». У другий день сліпих прослуховуваньГолос. Діти 3 сезон 2 випуск онлайн – 09.10.2016 (відео) зіркові тренери оцінювали виступи талановитих молодих виконавців, кожен з яких докладав усіх зусиль, аби повернути до себе крісло зіркового наставника.

Спробувати свої сили вирішив фіналіст дитячого проекту «Маленькі гіганти» Олександр Подолян. Хлопчик уже встиг заспівати дуетом зі знаменитим тенором Робертіно Лореті. Однак цього разу Сашко не був упевнений, що добре заспіває. Він дуже хвилювався через мутацію голосу, яка могла зіпсувати весь номер.

Переможець «Маленькі гіганти» розповів, чому його навчив Робертіно ЛоретіНа сліпих прослуховуваннях від 09.10.2016 Олександр Подолян виконав пісню Lucio Dalla «Caruso», яку співав у свій час Лучано Паваротті. Сила його голосу та професійність виконання вразили тренерів.

Тіна КарольПотап і MONATIK повернулися до хлопця, щоб змагатися за право бути його тренером. Юний співак вирішив, що продовжувати свій шлях на проекті він буде з Тіною Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив до команди MONATIK, а хто пройшов у команду Потапа.

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 09.10.2016 онлайн.