Комаров у Токіо, корисні поради Душки та #ПоверненняЛегенди: що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 18 по 24 вересня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Догори дриґом»,  понеділок о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дружина Олеся Федорченка ставиться до його «кохання» з Лілією Ребрик

Консервативна львів'янка Уляна відправляється на відпочинок в Одесу зі своїм 30-ти річним сином Мар'яном. Для Мар'яна ця поїздка - тижневе випробування, яке просто потрібно пережити. Але в перший же день відпочинку все перевертається з ніг на голову. В результаті нещасного випадку Уляна потрапляє в лікарню, де Мар'ян знайомиться з медсестрою Олею. Уляна впадає в кому, і Мар'ян змушений залишитися в Одесі на невизначений термін, доглядаючи за матір'ю, щохвилини стикаючись з одеським колоритом і темпераментної Олею. Які родинні стосунки пов'язують акторів серіалу Догори Дриґом у реальному житті

«Життя без обману», вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибирати справжні йогурт, морозиво та кефір: Поради Олексія Душки

 

У новому сезоні оновленого проекту «Життя без обману» автор і ведучий програми Олексій Душка допоможе глядачам обрати продукти європейської якості за українською ціною. Цього разу команда проекту розповість більше про смаколики, які полюбляють українці, зокрема, про чіпси, снеки, торти та шоколад.

Раніше ми розповідали, чого не можна їсти. А нас часто запитували, що ж тоді можна. У новому сезоні ми дамо поради, як обрати найбільш безпечні смаколики.

Крім того, команда проекту дасть альтернативу при виборі продуктів, розділивши товари, які проходять перевірку, за трьома категоріями: оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість»; кращі продукти з вартістю вище середньої і гірші - які не відповідають українським стандартам. Відповідно, в програмі з'являться мітки, якими будуть маркуватися продукти – жовта, зелена і червона.

Олексій вже встиг розповісти глядачам про те, як правильно обирати якісний шоколад та які молочні продукти купувати. Не пропустіть наступні випуски програми Життя без обману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Душка перевірить на собі молочну ванну Клеопатри

«Міняю жінку», середа о 22:00.

 

 У новому дванадцятому сезоні програми візьме участь 32 сім'ї, а всього за історію програми в обмінах взяли участь кілька сотень родин з різних країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У реаліті «Міняю жінку» покажуть, як перевиховати ревнивого чоловіка

Варто зазначити, що цього сезону героїв «Міняю жінку» чекають нові сюрпризи в сім'ях з обмінуГероєм 12-го сезону Міняю жінку став колишній чоловік Лілії Подкопаєвої. Так, героям програми доведеться по-новому поглянути на правила розподілу обов'язків між чоловіком і дружиною і відчути, як змінюється побут, коли в декрет іде батько.

Для багатьох українських сімей участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети.
Так, вони дізнаються особливості побуту європейських родин: як живуть благородні британці, пристрасні італійці, стримані естонці і волелюбні греки.

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

 

Щочетверга в ефірі «1+1» глядачі зможуть побачити нові випуски дев’ятого сезону тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим. Вперше в історії проекту Дмитро Комаров і оператор Олександр Дмитрієв побували в одній з найбільш розвинених та високотехнологічних країн світу – Японії. Проте, яким виявиться її «зворотний бік»?

«Що ми знаємо про Японію? Перші слова, які спадають на думку: суші, «Тойота», «Кавасакі», ніндзя, сакура, гейша. Зазвичай, цими поняттями обмежуються знання про Японію. Мало хто знає, але суші у нас їдять частіше, ніж в Японії, а багато важливих питань в житті населення вирішує мафія, а не уряд. В Японії, країні з одним з найвищих показників тривалості життя (82 роки) і рівнем доходу (близько 3000 доларів), як і раніше, живий, хоч і видозмінений, обряд харакірі - в країні десятки тисяч самогубств щороку. Ця країна - одна з тих білих плям на планеті, про які ми занадто мало знаємо. А найголовніше - люди там живуть і мислять абсолютно не так, як ми. Для мандрівника Японія - не просто інша країна, а інший світ або навіть інша планета. Ми будемо розвінчувати міфи і показувати «зворотний бік» Японії, обійдемо заборони і покажемо вам те, про що ви навіть не здогадувалися», - відкриває завісу таємниці Дмитро. 

У дев’ятому сезоні тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розкриє секрет довголіття японців, познайомиться з представниками мафії «Якудза» і дізнається, чому в одній з найрозвиненіших країн світу кількість самогубств значно вища, ніж в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров дізнається, чому японці зводять рахунки з життям

«Танці з зірками», неділя о 21:00.

Десять довгих років Україна чекала на повернення легендарних «Танців з зірками». І ось ця мить настала! «Танці з зірками» - це проект, за яким стежать і який люблять на всіх континентах! Це шалене шоу, непередбачувані перевтілення зіркових учасників, святкова атмосфера та насичений адреналіном настрій! Це сучасні вражаючі постановки, казкові костюми та несподівані музичні номери. Це найяскравіший проект цієї осені – і він вас вразить.

 

 

За правилами проекту, десять професійних танцівників складуть пари українським зіркам. На очах у телеглядачів вони мають продемонструвати свої танцювальні здібності та навички, які вони отримують під час виснажливих репетицій. Виконання десяти композицій оцінюють телеглядачі та професійне жюрі. Кожен епізод «Танців з зірками4 витончених образи Катерини Кухар у балеті «Лісова пісня»» – це напружений та інтригуючий прямий ефір, і на долю кожної пари можете вплинути саме ви! Пориньте у непередбачуваний та вируючий світ «Танців з зірками» разом з нами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва зворушила спогадами про перше знайомство з чоловіком