Чим дивуватиме 2 сезон Модель XL

Читайте ексклюзивне інтерв’ю креативного продюсера Модель XL для 1plus1.ua.

Поділитися:

Напередодні прем’єри революційного реаліті-шоу Модель XL креативний продюсер проекту Валентина Колесник відкрила таємниці нового сезону і розповіла, наскільки запеклою буде боротьба між учасницями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Юсипчук зізнався, що має дівчину

У чому полягає різниця між 1 і 2 сезоном Модель XL?

Якщо 1 сезон зробив революцію в сфері моделінгу plus size, і це було відкриттям для України, то у 2 сезоні учасниці активно відстоюють своє право на подіумі і в модельному бізнесі. У сучасному світі моделі plus size - це щось більше, ніж просто тренд. Моделі plus size вже стоять в одному ряду зі звичайними моделями. Часто дизайнери обирають не за розмірами, як такими, а за яскравістю, харизмою, підтягнутістю, формами і т. д. Тому в цьому сезоні наші дівчата будуть вчитися бути конкурентоспроможними.

Знімальна група Модель XL

Яким був кастинг 2 сезону Модель XL?

У порівнянні з 1 сезоном на кастинг прийшло більше дівчат, відповідно й конкуренція зросла, і наші експерти будуть обирати найкращих. Не кожна пишна й красива дівчина може стати моделлю. Щоб стати моделлю plus size потрібно бути доглянутою, мати підтягнуту фігуру, займатися спортом, дотримуватися здорового харчування, мати гарну шкіру. Шкіра та підтягнутість у моделей plus size повинна бути вищою, ніж у звичайних моделей. Через пишну фігуру потрібно ще більше працювати над собою. Тому гасло нашого сезону - тільки ті, що вміють і хочуть працювати над собою мають шанс перемогти і стати справжньою моделлю plus size.

Що отримає у подарунок переможниця?

Приз буде неймовірним! Про нього мріє кожна модель-початківиця. Але про це ми розкажемо трохи згодом.  

Яка мрія об’єднує всіх учасниць?

Усі хочуть кар’єрного розвитку. Дівчата в 2 сезоні прийшли підготовленими. У них є чітка та сформована мета - стати професійною моделлю. Вони також мріють прорватися на міжнародний подіум. Але що також відрізняє наших учасниць - у кожної з них є певна внутрішня мета. Все одно є велика кількість красивих дівчат, які мають багато комплексів. Вони невпевнені у собі, не до кінця розуміють, що вони гарні. У багатьох з них є неприйняття з боку близьких. Я дуже пишаюся тим, що саме наш проект змінює їх внутрішньо. Мені здається, це місія нашого шоу.

Як обирали суддів 2 сезону проекту Модель XL?

Суддями стали Катерина Осадча, Андре Тан і Тетяна Мацкевич. Знахідкою у новому сезоні став містер світу Богдан Юсипчук. Він дуже харизматичний і має особливий чоловічий шарм, а ще щиро милується пишними дівчатами. Ще з 1 кастингу між учасницями розгорілась боротьба за симпатію Богдана. При тому, що він носить титул найкрасивішого чоловіка світу, у нього дуже правильна чоловіча позиція. Протягом проекту він буде давати дівчатам чіткі й корисні поради. Хоча він благородний і справді приязно ставиться до кожної учасниці, Богдан суворий. Він не дасть учасницям розслабитись. Богдан любить їх, однак хоче, щоб вони були кращими, ставали красивішими і вміли працювати над собою. У шоу він є мотиватором.

Наскільки запеклою буде боротьба між учасницями?

Наші дівчата дуже розумні  й інколи будували плани, як побороти конкурентку. До прикладу, двоє дівчат дружитимуть, однак у певний момент їх дружба розіб'ється. А ще були справжні розбірки між дівчатами, - все це ви незабаром зможете побачити на власні очі на 1+1. 

Якими будуть випробовування для дівчат у новому сезоні?

Всі випробовування насамперед пов'язані з моделінгом: фотосесії, дефіле, конкурси, які розвивають у дівчат відчуття стилю. Однак усі випробовування трохи ускладнені, аби учасниці, проходячи їх, швидше тренувалися. Час на проекті обмежений, і, дякуючи цим конкурсам, ми можемо обрати найсильнішу дівчину, яка готова долати свої страхи. У 2 сезоні вони робитимуть те, чого від них ніхто не чекав. Дівчата долатимуть різні стихії - воду, повітря, вогонь, боротимуться з власними фобіями. Це все допоможе їм переступити через внутрішні бар'єри і перешкоди в суспільстві.

Як надихне українок шоу Модель XL?

Коли ми опитували наших глядачок, то якраз проект Модель XL викликає у них дуже пряму асоціацію. Вони порівнюють себе з нашими героїнями на екрані. Цей проект відображає наближену до наших жінок мрію. Вона для них неймовірно близька, адже тут кожна має шанс досягнути успіху.

Не пропустіть прем'єру 2 сезону революційного шоу вже сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відчути себе богинею: Поради судді Модель XL Тетяни Мацкевич