Чим тебе здивує суперфінал «Голосу. Діти-5»

Суперфінал Голос. Діти-5: Чим будуть дивувати телеглядачів у прямому ефірі | Голос. Діти-5 | 1+1

На тебе чекає багато сюрпризів у прямому ефірі!

Поділитися:

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний суперфінал «Голос. Діти-5», під час якого телеглядачі за допомогою дзвінків і sms-голосування, визначать переможця шоу. Найкращий вокаліст, на думку телеглядачів, отримає почесне звання «Голос. Діти» і поїздку в Disneyland Paris.

Напередодні ефіру творці шоу розповіли, чим дивуватимуть телеглядачів. Вперше в історії шоу на сцену в якості запрошеного артиста вийде переможниця четвертого сезону «Голос. Діти» Данелія Тулешева. Дівчинка разом зі своїм наставником MONATIK виконають пісню з нового альбому артиста.

Творці шоу вже місяць готують захопливі постановки з інноваційними спецефектами і технологіями. Наприклад, одна з учасниць має перебороти свій страх висоти, адже під час номера вона буде спускатися на сцену на великому дискоболі діаметром 1,5 метра. Режисери-постановники влаштують в ефірі справжній бродвейський мюзикл, для якого стилісти готують яскраві костюми.

За перемогу у п'ятому сезоні боротимуться учасники, які не тільки зачаровують своїм вокалом, а й демонструють силу характеру, який є не у кожного дорослого. Наприклад, 12-річний Олександр Зазарашвілі з Грузії умовив батьків усиновити чотирьох сусідських дітей, чиї батьки загинули в автокатастрофі. Хлопчик мріє стати відомим вокалістом і співати в оперному театрі «Ла Скала», щоб допомагати дітям, які залишилися без батьків. У прямому ефірі Саша вперше заспіває українською мовою разом з Кариною Столабою і їхніми наставниками – гуртом «Время и Стекло». Карина буде боротися за перемогу в шоу, щоб довести батькам, що вокаліст – це серйозна професія і вона в ній може досягти великих висот.

Надя Дорофєєва та Позитив прокоментували підготовку до суперфіналу: «Ми абсолютно впевнені в Саші і Карині – вони на всі сто готові до фінальних виступів. Хлопці багато працювали, ми ретельно вибирали пісні і дуже уважно поставилися до кожного етапу підготовки. Для нас вони вже переможці!».

Здивує вибором пісні і Вероніка Морська з команди Дзідзьо. Дівчинка, яка завжди перемагала на музичних конкурсах з народним репертуаром, виконає запальний хіт гурту ABBA. Її колега по команді, якого називають українським Елвісом Преслі, Ярослав Карпук заспіває пісню «Arcade», яка принесла перемогу Duncan Laurence на «Eurovision» у 2019 році.

«У мене в команді дуже сильні вокалісти. Перед початком «сліпих прослуховувань» я мріяв знайти діток не тільки з потужними голосами, а й з великими серцями, чистими намірами, і я дуже гордий своїми фіналістами. Вони вміють так достукатися до глядачів, як не вміють багато дорослих артистів. Я безмежно вірю в їх талант і буду надалі їх підтримувати і стежити за тим, як вони підкорюють велику сцену», – поділився Дзідзьо.

Варя Кошова обрала пісню свого тренера Джамали, а Микита Ачкасов виконає композиції з репертуару Елтона Джона.

«У мене дуже талановиті фіналісти Варя і Микита. У Варі сильний голос, особливий тембр. Вона дуже емоційна дівчина. Круто, коли ти сам емоційний і викликаєш сильні емоції, коли хочеться під твої пісні плакати або танцювати. Микита дуже обдарований хлопчик, все відразу сприймає, у нього дуже хороша вокальна техніка, він росте на очах. Йому досить одного коментаря, він схоплює все на льоту, все розуміє, чує, робить», – відверто розповіла Джамала.

Також в ефірі покажуть, як учасники команд проводять час зі своїми тренерами, спробують написати свої пісні, потраплять в чарівний світ кіно і візьмуть участь у підготовці грандіозного концерту. Телеглядачів чекають не лише номери юних артистів, а й виступ суперзірки, переможниці Eurovision 2018 NETTA, яка заспіває свою нову пісню разом з усіма фіналістами.

Нагадуємо, що цієї неділі, під час суперфіналу «Голос. Діти», телеглядачі зможуть проголосувати за свого фаворита за допомогою додатка 1+1 video. Один голос в додатку дорівнює 8 голосам, відправленим за допомогою sms, і коштує 28 гривень. Функція буде активна під час голосування в прямому ефірі і доступна в останній версії додатка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хто стане переможцем «Голосу. Діти-5 »: Голосування