«Шерлок 4»: Чим дивуватимуть глядачів у новому сезоні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Сценарист серіалу про детектива Шерлока розповів, чим дивуватиме 4 сезон.

Поділитися:

Доктор Ватсон із «Шерлока» став батькомВесь світ з нетерпінням чекає прем'єри нового четвертого сезону серіалу «Шерлок». Історія про геніального детектива з’явиться на великих екранах вже 1 січня 2017 року. 

Перший епізод четвертого сезону «Шерлока» творці проекту назвали «Шість Тетчер». Ті, хто читав твори Артура Конан Дойла, повинні пам'ятати твір «Шість Наполеонів», який увійшов у серію «Повернення Шерлока Холмса».

У цій історії талановитий детектив розслідує таємничу історію, пов'язану з гіпсовими бюстами Наполеона і чорної перлини Борджіа. Якщо провести аналогію, то сучасний Шерлок розслідуватиме історію, де будуть фігурувати шість гіпсових бюстів Тетчер.

Сценарист фільму «Шерлок» Марк Ґетісс поділився враженнями першого тижня зйомок.

У нас був дуже напружений перший тиждень, проте все йшло чудово. Було приємно бачити, як усі разом знову перевтілюються у свої образи, за звичкою, - зізнався Марк Гетіс.  

Читайте також: У мережі з'явилися фото зі знімального майданчика нового Шерлока.

Британець зауважив, що усім учасникам доводилося по кілька разів перечитувати сценарій, заради кращого перевтілення. Для цього вони влаштовували спеціальні вечірні читання.

Ми мали перечитувати усе, тобто повертатися на початок, але це був єдиний шлях, щоб виконати усе добре, - підкреслив сценарист.

Новий сезон британського серіалу за його словами має надзвичайно здивувати прихильників неочікуваними поворотами.

Сюжетна лінія нового сезону буде настільки непередбачуваною, що ви буквально посивієте від цього, - сказав Гетіс в одному з інтерв’ю для австралійського видання.

Очікується також продовження стосунків Джона Вотсона та його коханої Мері. У новому сезоні в парочки має з'явитися поповнення. 

Нові серії про славнозвісного детектива мають бути на великих екранах з 1 січня 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав про те, як доктор Ватсон із «Шерлока» став батьком.

Новини по темі