Чоловік Наді Дорофєєвої розповів, яка вона в реальному житті

Яка Надя Дорофєєва в реальному житті - зізнання Володимира Дантеса

Чи має співачка зіркову хворобу та чим вражає чоловіка.

Поділитися:

Володимир Дантес дав відверте інтерв'ю Oh my look, у якому розповів про реальні стосунки з тренером Голосу. Діти, учасницею Танців з зірками . Їхні стосунки тривають вісім років — і за цей час зіркова Надя та Володимир стали найкращими друзями один для одного.

Зі слів Дантеса, його кохана взагалі не хворіє на зіркову хворобу та вражає своїм позитивом. Йому навіть хотілося б, щоб Дорофєєва була більш жорсткою в деяких ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 закоханих пар, чиї почуття справді надихають

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva) on

«Вона абсолютно не зірка в плані побутових речей. На вулиці вона виглядає по-зірковому стильно, красиво. Але в ній немає пафосності і зірковості, щоб комусь відмовити, Надя не вміє говорити слово «ні». Іноді хочеться, щоб вона була більш жорсткою, але вона позитивна і добра, смішна, у неї дуже заразливий сміх», — розповів Володимир.

Також артистка завжди ділиться з чоловіком пережитим. Саме від нього вона хоче почути пораду та отримати підтримку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Dantes (@vladimirdantes) on

«Найголовніше для мене, що через вісім років вона приходить і завжди розповідає все, що відбувається в її житті. Надя завжди ділиться і хорошим, і поганим, запитує пораду. Вона для мене, як і я для неї, найкращий друг, людина, з якою можна і поржати круто, й утнути якісь дурниці, і любити один одного. Вона мені може замінити всіх інших», — поділився Дантес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oh My Look! Киев (@ohmylook) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Наді Дорофєєвої зізнався, чим його дратує дружина