Учасниця «Голосу. Діти 3» змусила MONATIKа плакати

Зірковий тренер вокального талант-шоу «Голосу. Діти 3» не зміг приховати свої емоції.

Поділитися:

Син Тіни Кароль прийшов на сліпі прослуховуванняУ неділю, 9 жовтня, на телеканалі 1+1 показали 2 випуск третього сезону «Голосу. Діти 3». За результатами другого дня сліпих прослуховувань MONATIK став тренером шести надзвичайно талановитих учасників – зворушливого Влада Фенічка, запальної Валерії Лисенко, голосистого Тімоті Саннікова, ніжної Олександри Мироненко, незалежної Анни Воронової і чуттєвої Дари Село.

12-річна Дара Село дуже комплексує через свій зріст. Вона найвища дівчинка в класі, за що часто діти дражнять Дару. Дівчинка прийшла на вокальне талант-шоу «Голос. Діти 3», щоб на сцені побачили її душу, а не зріст.

На сліпих прослуховуваннях Дара надзвичайно чуттєво заспівала пісню «Один в каное» на слова з вірша Івана Франка «Човен». Своїм виконанням учасниця до сліз розчулила MONATIKа, який з радістю запросив Дару стати частиною його команди.

Як же я на вас чекав! Ви своїм виконанням викликали у мене сльози. Я повинен був повернутися до вас.

Майбутній наставник запитав, чому дівчинка так правдиво відтворює і пропускає через себе сумні пісні. Дара відповіла, що люди мають знати, що на життєвому шляху може бути не так і складно.

Зріст – це не головне. Головне – це душевність, людяність, те, що всередині. Ви це маєте. Тому з цього моменту я забороняю вам комплексувати, – дав мудрі настанови зірковий тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив до команди Тіни Кароль, а хто пройшов у команду Потапа.

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 09.10.2016 онлайн.