Чому іноземці їдуть на лікування в Україну?

Чому іноземці їдуть на лікування в Україну?
freepik.com

Відповідь на це питання дізнавайтеся сьогодні у програмі Гроші.

Поділитися:

У новому випуску програми журналістських розслідувань Гроші, який вийде сьогодні, 18 лютого, о 22:45 на каналі 1+1, журналісти розкажуть, як Україна стала справжньою меккою для іноземних медичних туристів. За оцінками програми Гроші, приблизно 57 тисяч іноземних пацієнтів в’їхало в Україну на лікування в минулому року, це на 20% більше, ніж в попередні роки. З них приблизно 15-17 тисяч приїжджають за послугами естетичної медицини, пластичної хірургії. Як збудований медичний бізнес для іноземців в Україні та що їх так приваблює – дивіться в програмі Гроші.

Також журналісти програми Гроші підуть на експеримент та влаштуються у передвиборчий штаб діючого президента Петра Порошенка. За певний час агент Грошей просунулася кар’єрними сходами від звичайного агітатора до бригадира. Як з’ясувала кореспондентка, основне завдання агітаторів – збір персональних даних українців: як бригадир вона мала шукати агітаторів, які заповнюють анкети і залишають особисті дані, а потім самі знаходять прихильників, які теж готові ділитися інформацією про себе. Навіщо виборчому штабу президента особисті дані українців  і скільки за них платять дивіться сьогодні о 22:45 на каналі 1+1.

Крім того, команда Грошей перевірить, як триває розмитнення машин із європейською реєстрацією в останні дні пільгового періоду, та як митники намагаються видурити в українців додаткові кошти.