Базовий зимовий гардероб та сукня для корпоративу: Що шукати на осінньому розпродажі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Підготуйтеся до шаленого шопінгу заздалегідь!

Поділитися:

Дизайнер Андре Тан розповів, як і на що «полювати» в Чорну п’ятницю24 листопада на українців чекає Чорна п'ятниця – час знижок та неймовірних натовпів. З неї розпочинається традиційний сезон передріздвяного розпродажу. Теплі светри, модні джинси та сукня для новорічного корпоративу - як обрати одяг, який ідеально пасуватиме? Перед тим, як відправитись на шопінг, модні експерти радять створити спеціальний план покупок. Аби спланувати свій шопінг правильно, прислухайтесь до наступних порад:

1. Чітко заплануйте покупки, складіть список.

2. Заздалегідь дізнайтеся і порівняйте ціни на необхідний товар.

Щоб відрізнити справжню знижку від недобросовісної акції, завжди порівнюйте ціну на конкретний товар. Особливо тоді, якщо ви хочете придбати дорогу річ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила покупок під час сезону розпродажів.

3. Намагайтеся заховати гроші, які ви не плануєте витрачати.

4. Не купуйте емоційно.

5. Найбільші знижки варто очікувати на одяг та взуття. Дещо менші – на парфумерію та ювелірні вироби.

Значних реальних знижок очікуйте на одяг та взуття. Під кінець сезону намагатимуться  реалізувати залишки, запаси, тому на ці товари дійсно будуть великі знижки – наголошує експерт

6. Найменші знижки будуть на електронні прилади та техніку, оскільки найчастіше так намагаються продати залишок цих товарів.

7. Купуйте лише у великих, загальновідомих магазинах.

8. Знижки залежать від асортименту конкретної фірми.

9. Не витрачайте на шопінг надто багато часу.

Чим більше часу ми проводимо у магазині, тим більше грошей ми витрачаємо, – вважає Дмитро Роденко.

Чорна п'ятниця - чудовий шанс придбати найнеобхідніші речі, котрі пасуватимуть до різних модних образів. До базових речей гардеробу слід віднести:

1. Сукні та спідниці довжиною міді. Надавайте перевагу довжині міді, обираючи нову сукню чи спідницю. Найбільш вдало довжина міді буде виглядати на жінках високого зросту.

2. Сорочки в клітинку. Одяг в клітинку залишається трендом сезону, тому сміливо купуйте речі з таким принтом. Можна обирати будь-яку клітинку - дрібну або ж велику. Одяг в клітинку чудово поєднується із шкіряними куртками. Особливо популярним видом шкіряних курток вважається косуха.

3. В’язані светри. Теплий светр грубої ручної в’язки буде модним в осінньому сезоні. Він найбільше підходить жінкам із прямокутним типом фігури. Крім того, особливо популярними стають светри, кардигани та пальта oversize. Підбираючи кардиган розміру oversize, пам’ятайте, що він повинен бути мінімум на 10 см коротший за довжину сукні.

4. Вовняні штани та джинси. Найпопулярнішою тканиною сезону став денім. Він не здає свої позиції кожного сезону. Модний експерт Андре Тан вважає, що це універсальна тканина для осінньо-зимового сезону тому, що вона ідеально поєднується із в’язаними светрами великої в’язки, а також осіннім взуттям різних видів: чобітками, ботильйонами, туфлями.

5. Вельветовий піджак або пальто. У всіх нас вельветова тканина асоціюється з часами 90-х. Андре Тан не знає, як відреагують українські жінки на такий тренд, однак нова колекція вельветового одягу від Gucci дійсно стала наймоднішою. Вельветові речі найбільше підходять худорлявим жінкам високого зросту.

6. Сумка кросс-боді. Найважливішим аксесуаром жінки вважається сумка. Їх різноманітність на прилавках магазинів вражає. Найпопулярнішою моделлю сумок вважається кросс-боді. Вона має довгий ремінь, який носиться через плече. Також вона зручна у користуванні, не сковує рухи та звільняє руки.

Передивляючий дні на календарі, ми розуміємо, що зовсім скоро люди поринуть у новорічні клопоти. Осінній розпродаж - чудова можливість придбати коктейльну сукню для новорічного корпоративу, яка приковуватиме погляди. Ми підібрали 3 найкращі варіанти святкового вбрання:

1. Маленька чорна сукня. Така сукня повинна бути у гардеробі кожної дівчини. Облягаюча чорна сукня-футляр чудово поєднується із шкіряними туфлями на підборах та маленькою сумочкою. Цю базову річ гардеробу можна легко перетворити на святковий наряд за допомогою яскравих аксесуарів. Велиці сережки, об'ємні намиста та браслети зроблять ваш святковий образ неперевершеним. 

2. Оксамитова сукня. Сукня із оксамиту надзвичайно самодостатня. Одягнувши її, ви одразу зрозумієте, що ваш образ - святковий та особливий. Оксамитову сукню не варто доповнювати яскравими аксесуарами. Одягніть улюблені туфлі на підборах і вирушайте на вечірку. 

3. Сукня із блискітками. Тканини із мерехтливими блискітками - один із трендів нового зимового сезону. За рахунок сяйва сукню із блискітками не варто доповнювати масивними прикрасами. 

Підготуйтеся до шаленого шопінгу заздалегідь. Слідкуйте за модними тенденціями та залишайтеся красивими і задоволеними собою. Будьте уважними та витрачайте гроші на необхідне! 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як правильно підібрати парфуми.

Новини по темі