Dan Balan приревнував Тіну Кароль (відео)

Голос країни
Dan Balan приревнував Тіну Кароль до учасника своєї команди на Голосі країни (відео)

До учасника своєї команди.

Поділитися:

Минулої неділі глядачі 1+1 стали свідками «вокальних нокаутів» на Голосі країни-9. Завершальним акордом випуску став виступ підопічного Дана Балана Володимира Зайончковського. Співак зумів вразити і тренерів шоу, і своїх конкурентів. Такого його ще не бачили – легкого, грайливого, з коронними танцювальними рухами. 

До того ж під час виконання хіта гурту Мумій Троль Невеста, Володимир наважився запросити до танцю Тіну Кароль. Співачка охоче прийняла пропозицію учасника шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan запросив Тіну Кароль на романтичний танець (відео)

«Я в захваті від того, що тут відбувалося. Я великий фанат імпровізації. Як класно ви зараз із Тіною спрацювались. Ваші рухи! Де вони були раніше? Чому ви їх ховали?» — поділився враженнями MONATIK.

Потап також не втримався від компліментів: «Тіно, ти була така тендітна, сексуальна. І Володимир не розгубився. Браво обом!».

Після Dan Balan додав, що навіть приревнував Тіну Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зайончковський: «Музика Dan Balan в багатьох сенсах вплинула на мене у дитинстві»

«Ви навіть не уявляєте, наскільки я пишаюся Вовою. Коли ми почали працювати, я побачив, що він не зовсім упевнений в собі. Але я дуже радий, що побачив вогонь у тобі, повірив у тебе, що ти зможеш підкорити всіх… але я не думав, що це відбудеться так швидко. Ти зробив шоу. Всі в тебе закохалися», — звернувся до Володимира його наставник.

Зрештою, Дан посадив вокаліста на четвертий стілець, а отже, Зайончковський перебуває в зоні ризику. Чи залишиться він у шоу, дізнаємося 31 березня о 21.00.

Нагадаємо, що між Даном Баланом та Тіною Кароль склалися теплі стосунки. Звабливий холостяк не приховує свого захоплення дівою українського шоу-бізнесу, тішить її компліментами та подарунками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Balan здивував Кароль новим подарунком та назвав її своєю королевою

Дивіться виступ Володимира Зайончковського та його танці з тіною Кароль у відео:

Новини по темі