Даніель Швець про боротьбу із хворобою й участь у Голосі країни-9

Голос країни
Даніель Швець: Інтерв'ю з учасником Голосу країни-9

Підопічний MONATIKа розповів, як готувався до участі у співочому шоу.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили другий випуск сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу . Ексклюзивно для 1plus1.ua учасник нового сезону співочого проекту, 23-річний музикант із Молдови Даніель Швець розповів, як переборов серйозну хворобу й готувався до сліпих прослуховувань Голосу країни-9. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова історія відомого артиста: Інтерв’ю з Девідом Аксельродом

Чим займаєтесь у житті? 

Зараз я закінчую четвертий курс консерваторії у рідному місті та працюю у театрі опери й балету. Музика - це моє життя. Я займаюсь нею з першого класу, і вже з дев’ятого почав отримувати музичну освіту й ставитись до цього професійно. 

За що любите музику? 

Завдяки музиці можна передати те, що неможливо пояснити. Це дуже важливо, адже часто людина потрапляє у ситуації, коли не впевнена, що відчуває. А музика може врятувати. У мене була така важка життєва ситуація. У 16 років я переживав серйозні проблеми зі здоров’ям. Я хворів на лейкемію 3 стадії, і саме тоді музика залишила слід у моєму серці. 

Чи щасливі, що потрапили у команду MONATIKа? 

До мене повернулися усі четверо тренерів. До останнього моменту я не знав, кого з них обрати. Я щасливий, що став частиною команди MONATIKа. Мені подобається його музика, манера спілкування із глядачами й танці. Він надзвичайно творча особистість, і в цьому ми з ним схожі. 

Як готувалися до виступу на Голосі країни? 

Я дуже наполегливо працював й розраховував на успіх. Важливо розуміти, що навіть маючи талант, варто продовжувати працювати над собою. Під час виступу я не думав про те, що хтось із тренерів повернувся. Я хотів виконати композицію професійно і отримати від цього задоволення. 

Ви обрали складну пісню для виступу. Чому вибір впав на користь арії з опери Дж. Пуччіні? 

Вона мені дуже подобається. Я ніколи не боявся обирати складні композиції для конкурсів. У цієї арії неймовірна мелодія, у ній йдеться про перемогу, тож я вирішив, що це ідеальний варіант для сліпих прослуховувань. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Бахчалова: Інтерв’ю з учасницею Голосу країни-9

Новини по темі