Дарина Петрівна зі Школи вразила гарячим танцем та грою на барабані

Школа

Акторка Альона Курта виступила перед прихильниками на Atlas Weekend.

Поділитися:

Днями на найпопулярнішому музичному фестивалі Atlas Weekend відбувся день серіалу Школа, під час якого головні актори популярної стрічки зустрілися зі своїми прихильниками. На одній сцені зібралися виконавці головних ролей серіалу Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Альона Курта, Ліза Василенко, Ірина Кудашова, Карина Чернявська, Олександр Петренко, Богдан Осадчук, Олег Виговський та суперфіналістка вокального проекту Голос країни-8 Анна Трінчер.

Актори підготували яскраву концерту програму: Олена Курта, виконавиця ролі суворого завуча школи Дарини Петрівни, перед фанатами постала в образі танцівниці народного аргентинського танцю та навіть зіграла на барабані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яніна Андрєєва поділилася світлинами зі зйомок Школи

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фактів про акторку Альону Курту, які вас здивують

А виконавиця ролі Нати Анна Трінчер заспівала власні запальні пісні «У любви нет возраста» та «Не бойся». До Ані також доєдналася її серіальна подруга Карина Чернявська, знайома глядачам як Ася. Акторка заспівала зі сцени пісню гурту «Один в каноє» «Човен».

Ліза Василенко (Лола) прямо на сцені провела конкурс та обрала переможця, якому подарувала набір сувенірної продукції із зображенням головних героїв серіалу. Іра Кудашова, яка виконала роль Ніки у стрічці, під бітбокс Олега Виговського (Назара) спробувала зачитати реп.  Наприкінці виступу до акторів приєднався гурт Антитіла і разом з фанатами та акторами виконав саундтрек серіалу Школа «TDME».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла, що зміниться в житті її героїні у продовженні Школи

Кульмінацією заходу став показ перших кадрів, знятих на знімальному майданчику другого сезону серіалу, у якому актори разом з командою проекту проводять екскурсію знайомою глядачам школою.

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу Школа глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, та чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною у школі і повернути Пашу. Окрім того, у нових серіях стане відомо, як будуть розвиватись романтичні стосунки Каті та Алекса. Ще однією інтригою залишається те, як складеться життя вимогливої та суворої Дарини Петрівни, та чи зможе вона повернути владу у школі до своїх рук. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, у стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі. 

Прем’єра другого сезону стрічки відбудеться цієї осені на телеканалі 1+1. 

Новини по темі