День закоханих: 10 виступів учасників «Голосу країни», які створять романтичний настрій

Підбірка найромантичніших пісень у виконанні учасників вокального шоу.

Поділитися:

Закохані учасники «Голос. Діти 3» презентували спільний кліп14 лютого – особливий день для усіх закоханих. Кожен з них усіляко намагається порадувати свою половинку: зробити сюрприз, подарувати щось приємне, влаштувати перегляд романтичного фільму. Варіантів для того, як провести День святого Валентина – безліч.

Читайте також: 7 серіалів про кохання, які можна подивитися за день

До вашої уваги підбірка найкращих виступів учасників «Голосу країни», які подарують вам любовний настрій та надихнуть на романтику.

  1. «IT’S MAN’S MAN’S WORLD», Павло Палійчук

Павло Палійчук – один з найяскравіших учасників 6 сезону «Голосу країни». Ще на сліпих прослуховуваннях від підкорив серця усіх глядачів вокального шоу своїм виконанням та надзвичайною харизмою. Романтичний виступ з піснею «Це чоловічий світ» на одному  приємно вразив як тренерів, так і шанувальників «Голосу країни».

  1. «I WILL ALWAYS LOVE YOU», Віталіна Мусієнко

Переможниця 6 сезону «Голос країни» Віталіна Мусієнко неоднарозово вражала своїми потужними виступами на сцені вокального шоу. Юна полтавчанка була учасницею команди Святослава Вакарчука, який допоміг дівчині розкрити свій талант. Пісня «I Will Always Love You», яку співала легендарна Вітні Х’юстон, неабияк розкрила ніжний та чуттєвий голос Віталіни.

  1. «LOVE ME AGAIN», Маргарита Мелешко

Підопічну зіркового тренера Потапа Маргариту Мелешко усі знали, як добру та спокійну дівчину. Проте цей проникливий і водночас сильний виступ змусив повірити усіх глядачів та учасників шоу, що Маргарита – дівчина з характером і боротиметься «за своє» так само, як і в пісні.

  1. «ТРИМАЙ», Христина Соловій

«Голос країни» став великим імпульсом для юної Христини Соловій. Вона не просто стала однією з найпроникливіших виконавиць з команди Святослава Вакарчука, а й змогла побудувати свій шлях до кар’єри співачки. Кліп на чуттєву пісню «Тримай» вже встиг підкорити серця мільйонів українців.

Читайте також: Христина Соловій показала атмосферний тизер до нового кліпу

  1. «KILLING ME SOFTLY WITH THIS SONG», Влад Каращук

Влад Каращук запам’ятався глядачам 6 сезону, як один з найкращих виконавців популярних сучасних пісень. На музичному проекті Владові вдалося знайти однодумців та розкрити свій потенціал. Навіть його зірковий наставник неодноразово казав, що Влад просто «підкуповує» усіх глядачів і не може інакше. Приємний тембр юного виклонавця не залишає байдужим.

  1. «КОХАННЯ», Христина Олексин

Учасниця вокального шоу Христина Олексин приїхала з невеличкого українського села, попри це дівчина понад усе прагнула довести, що має талант та може одержати перемогу на проекті. Надзвичайне виконання пісні гурту «Pianoбой» з простою назвою «Кохання» підкорило серця усіх глядачів на одному з прямих ефірів.

Читайте також: Pianoбой презентував найкрасивіший кліп в історії гурту

  1. «МОВЧАТИ», Маргарита Тишкевич

Маргарита Тишкевич була однією з найяскравіших учасниць з команди Святослава Вакарчука. Навіть Ірина Білик назвала її особливою виконавицею і активно уболівала за неї. Маргарита не побоялася змінити своє життя і прийти на проект «Голос країни». Виконання пісні Кузьми Скрябіна вражає своєю чуттєвістю та потужним виконанням.

  1. «TWIST IN MY SOBRIETY», Агата Вільчик

Унікальна учасниця з команди Тіни Кароль Агата Вільчик вразила своїм виконанням та характером ще з перших виступів на сцені шоу. Для дівчини пісня «Twist in my sobriety» була дуже особистою, оскільки нагадала їй свою закоханість.

  1. «HELLO», Костянтин Дмитрієв

27-річний Костянтин Дмитрієв довгий час ділився своїми уміннями з багатьма людьми, але одного разу хлопець вирішив, що і сам вартий того, аби виступати на сцені. На сліпих прослуховуваннях Костянтин надзвичайно гарно виконав пісню Адель «Hello», чим підкорив серця зіркових тренерів та глядачів.

  1. «TAKE ME TO CHURCH», Настя Прудіус

Настя Прудіус прийшла на сцену вокального шоу, аби довести своєму батькові на що вона здатна. З перших нот на сліпих прослуховуваннях дівчині вдалося розвернути крісла усіх тренерів шоу. Потужне виконання однієї з найпопулярніших пісень неабияк вражає.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 опублікували оригінальні способи зізнатися в коханні