Голос. Діти 3: Дитячі усмішки, які не залишать вас байдужими (фото)

Голос. Діти 3: Дитячі усмішки, які не залишать вас байдужими
1plus1.ua

Щирі дитячі усмішки піднімуть вам настрій та подарують відчуття справжнього свята!

Поділитися:

У День усмішок Ольга Фреймут поділилася кумедним відео зі зйомокУ першу п'ятницю жовтня в усьому світі традиційно святкують День усмішок. Ведуча нового проекту «Новий Інспектор Фреймут. Міста» вже з самого ранку змусила своїх прихильників щиро сміятися. Дивіться, яке кумедне відео зі зйомок опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Ольга Фреймут. 

Особливо приємні і теплі почуття викликають дитячі усмішки учасників вокального талант-шоу «Голос. Діти 3». Маленькі вокалісти докладають усіх зусиль, щоб зачарувати тренерів не лише своїм вокалом, а й енергетикою, харизмою та позитивом. 

КАРИНА СОЛОД

На «сліпі прослуховування» дитячого вокального шоу «Голос. Діти 3» прийшла 10-річна Карина Солод із Черкас. Дівчинка втратила зір через вроджену хворобу, проте ніколи не втрачала надію побачити світ.

Виступ Карини Солод із піснею Квітки Цісик – «Черемшина» став одним із найемоційніших моментів першого ефіру шоу «Голос. Діти 3». Незважаючи на проблеми з зором, дівчинка успішно реалізувала свою заповітну мрію – заспівала на великій сцені.

ЕРІК МКРТЧАН

Хлопчик прийшов на шоу «Голос. Діти 3», щоб здійснити одразу дві мрії: мамину – виступити на великій сцені, та свою – побачити Тіну Кароль. Ерік Мкртчан не тільки знає напам’ять усі пісні співачки, а ще й наслідує її манеру виконання. 

Хлопчик прийшов на проект зі своїм найбільшим суперником – рідною сестрою Анною.

ІВАН ЯСТРЕБОВ

На сліпих прослуховуваннях від 02.10.2016 Іван Ястребов виконав романс «Дорогой длинною» і пройшов до команди Потапа. Іван Ястребов вже три роки живе з сестрою в Москві, окремо від батьків. 

Талановитий хлопчик грає в двох театрах і всі гроші, які заробляє, витрачає на свою освіту. Найбільше Іван Ястребов хоче досягти повноліття і вільно займатися музикою.

КИРИЛО ЧЕРПІТА

Кирило Черпіта прийшов на шоу «Голос. Діти 3», щоб довести, що він – справжній чоловік і може досягти успіху.

Кирило Черпіта вразив зіркових тренерів дорослим виконанням пісню James Brown – «A man’s world» і потрапив до команди Потапа.

КАТРІНА-ПАУЛА ДЕРІНГА

Катріна-Паула Дерінга – переможниця багатьох конкурсів у Латвії. Коли дівчинка отримує гонорари за свої виступи, вона не витрачає гроші, а відкладає їх на свій будинок. 

Понад усе Катріна Дерінга хоче стати власницею собаки. Батько пообіцяв юній співачці, якщо вона потрапить на шоу «Голос. Діти 3», то він реалізує її мрію.

АНДРІЙ БОЙКО

У два роки хлопчик на пам'ять знав усі оперні арії, а в 1 класі сам знайшов і записався на уроки музики. 

Андрій прийшов на проект, щоб довести своїм батькам – досвідченим музикантам, що він може стати успішним співаком в Україні.

Однак не лише учасники вокального шоу випромінюють світло, коли посміхаються. Зіркові тренери «Голос. Діти 3» зберегли уміння по-дитячому радіти всьому, що відбувається навколо, та не соромляться демонструвати свої емоції. 

ПОТАП

MONATIK

ТІНА КАРОЛЬ

ЮРІЙ ГОРБУНОВ І ТІНА КАРОЛЬ

Уже цієї неділі, 9 жовтня, на каналі 1+1 дивіться «сліпі прослуховування» на шоу «Голос. Діти 3»

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 09.10.2016 онлайн.