Дівчина з церковного хору розповіла, чим керувалась, обираючи тренера на Голосі країни-9

Голос країни
Анна Волобуєва: Інтерв'ю з учасницею Голосу країни 9

Анна Волобуєва йшла підкорювати Потапа, але вже на сцені раптово змінила плани.

Поділитися:

Учасниця Голосу країни-9 Анна Волобуєва має складну долю. Коли їй було 7 років, батьки розлучилися, а мама почала пити. Витримати всі випробування допомогла віра в Бога.

Зараз дівчина дотримується суворих життєвих принципів — не вживати алкоголь, не палити, не мати інтимних стосунків до весілля — і щотижня співає в церкві. Незважаючи на це, Аня вміє веселитися і насолоджуватися кожною миттю.

В інтерв’ю для 1plus1.ua учасниця розповіла про свої захоплення, улюблену музику і вибір тренера на Голосі країни-9.

Розкажи про пісню, яку ти виконувала. Чому саме вона?

Я співала пісню Один в каное — МАМА. Цей гурт взагалі один з моїх улюблених в Україні. Мені подобається, що композиція водночас легка, світла, «качова», але зі змістом. Для мене важливо розуміти, про що я співаю і що саме я цим хочу сказати.

Якій ще музиці надаєш перевагу?

Різній! Складно виокремити якийсь один жанр. Напевно, мені може сподобатися все, крім шансону (Посміхається — Прим. ред.).

А як взагалі твоє життя пов'язане з музикою?

Професійно займатися вокалом я почала лише місяць тому. До цьогощотижня співала в церковному хорі. Переважно виконувала соло або була на бек-вокалі.

Спів — це те, що мені подобається, і те, завдяки чому я можу щось сказати світові.

Не тільки власними піснями — їх у мене поки не багато — але й виконанням чужих. Адже коли вокаліст бере якусь музичну композицію, він вкладає в неї свій сенс. Можливо, навіть не той, який закладався спочатку. Кожен додає власний досвід — те, що він пережив, через що пройшов.

Хто з тренерів тобі найближчий за духом?

Спочатку я була на 100% впевнена: навіть якщо до мене розвернуться всі тренери, піду до Потапа. А потім, під час інтерв'ю перед виступом, мене також запитали, до кого в команду хочу. І я вже відповіла: Потап... або MONATIK. Чомусь так відчула на той момент. Врешті-решт до мене повернулися тільки вони удвох... (Сміється — Прим. ред.).

Я стояла на сцені в повному шоці! Попросила подумати 10 секунд і зал почав зворотній відлік. На останній секунді вирішила, що повинна піти до MONATIKа. Вибір здивував не тільки мене саму, а й моїх друзів і близьких. Всі знали, що я мала твердий намір потрапити до Потапа. Не знаю, як так вийшло! Сподіваюся, що інтуїція мене не підвела.

Які емоції відчувала під час виступу?

Неймовірні! Я досі не можу повірити, що пройшла далі.

Дивуюся, як взагалі вдалося не розридатися і не забути слова.

Чим займаєшся по життю, окрім музики?

За освітою я журналіст. Три роки працювала на телеканалі. Також закінчила курси з копірайтингу. А кілька тижнів тому звільнилася і почала присвячувати більше часу вокалу. Журналістика і спів — дві сфери, які я люблю, і в яких себе бачу. Я була б щаслива займатися вокалом постійно і приділяти репетиціям багато часу, але тоді це має приносити дохід. Інакше не зможу себе забезпечувати.

Сподіваюся, що Голос країни надасть мені шанс займатися тим, що мені подобається, і отримувати від цього прибуток. Лише так вдасться повністю зануритися в таке моє захоплення і розвиватися в ньому.

Дивіться відео Анна Волобуєва — МАМА на Голосі країни-9:

Новини по темі