Дівчинка на милицях повернула крісло Тіни Кароль силою свого голосу

Анна Мкртчан прийшла на проект, щоб довести батькам і брату, що вона заслуговує того, щоб нею пишалися.

Поділитися:

Голос. Діти 3 сезон 1 випуск онлайн – 02.10.2016 (відео)Восьмирічна Анна Мкртчан приїхала на шоу «Голос. Діти 3» із Харкова, щоб реалізувати свою мрію – переконати батьків у тому, що вони можуть пишатися нею так само, як і її старшим братом Еріком, який потрапив у команду MONATIK.

Перед «сліпими прослуховуваннями» дівчинка зламала ногу. Однак Анна так мріяла заспівати на великій сцені, що незважаючи на відсутність можливості вільно рухатися, юна вокалістка енергійно виконала пісню Ані Лорак «Shady Lady» та змусила весь зал підтанцьовувати.

Заради цієї сцени я готова на все. Моя зламана нога – для мене не проблема, це звичайна перешкода, яка зробить мене лише сильнішою, – каже дівчинка.

Зірковому тренеру Тіні Кароль, яка за правилами «сліпих прослуховувань» не могла спостерігати, що відбувається на сцені, а лише слухала виступ, почула бойовий настрій Анни, оцінила її талант і взяла до себе в команду.

Ваша мама, мабуть, щаслива. Адже вперше в історії шоу двоє дітей з однієї сім’ї позмагаються у різних командах, – сказала зірковий тренер.

Після закінчення виступу новоспечену підопічну Тіну Кароль на руках зніс зі сцени Потап.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, у що будуть одягнені ведучі, тренери та учасники «Голос. Діти 3».