Дмитро Комаров показав, як протверезіти за кілька секунд (ВІДЕО)

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров показав, як протверезіти за кілька секунд (ВІДЕО)

У новому випуску знімальна група "Світу навиворіт" вирушила до одного з найбільших мегаполісів світу – Мехіко.

Поділитися:

У новому випуску знімальна група "Світу навиворіт" вирушила до одного з найбільших мегаполісів світу – Мехіко. 

Місцевому самоврядуванню можна позаздрити: у мексиканській столиці станції метро позначають малюнками, які розуміють навіть люди, що не вміють читати, а велосипед абсолютно безкоштовно можна взяти напрокат. Таким чином людей заохочують до здорового способу життя. Місцева їжа надзвичайно калорійна, і серед мексиканців багато людей із зайвою вагою.

Просто на вулиці Дмитро Комаров зустрів дідуся, який за невеличку плату вдарить вас струмом. Мексиканцям це допомагає стати бадьорішими або навіть швидко протверезіти.

Тим часом у двадцяти кілометрах від Мехіко розташовано місце, яке називають одним із наймоторошніших на планеті. Людям зі слабкими нервами до нього краще навіть не наближатися. Острів ляльок створив мексиканський відлюдник. Рятуючись від духу потонулої дівчинки, він населив ліс старими ляльками, схожими на зомбі. Тисячі страшних пластикових тіл висять на деревах і чатують у закутках. "Таке відчуття, що тут за кожним твоїм кроком спостерігають сотні порожніх очниць", – зізнався Дмитро. Мандрівник познайомився з братом відлюдника та дізнався, навіщо він навідує острів після його смерті. 

Читайте більше: Ведучий "Світу навиворіт"провів моторошний день в оточенні ляльок-зомбі

З острову потонулих душ Дмитро Комаров вирушив до "міста богів" - Теотіуакан. Колись тут відбувались людські жертвоприношення, про які свідчать численні людські кістки, що знайшли під час розкопок. Сьогодні сюди з'їжджаються люди з усього світу, щоб підзарядитися сонячною енергією на вершині піраміди Сонця.

У найнебезпечнішому районі мексиканської столиці, до якого іноземцям краще навіть не наближатися, знаходиться незвичайний храм. Віруючі тут поклоняються жіночому скелету в яскравому одязі - Святій Смерті. Вони готують для неї особливі підношення: алкоголь, розкурені самокрутки з марихуаною та кольорові стрічки, які символізують різні прохання. Так, червона стрічка допомагає у справах сердечних, а чорна приманює щастя, якщо ви замислили когось убити. Санта Муерте - це, переважно, релігія злочинців та наркобаронів.

Чому прибічників Святої Смерті прирівнюють до сатаністів і шанувальників диявола, а їхню релігію – до чорної магії, дивіться в новому випуску "Світу навиворіт".

Новини по темі