Дмитро Комаров покаже кадри, заради яких ризикував життям

Світ навиворіт. Україна

У новому сезоні тревел-шоу «Світ навиворіт» глядачі телеканалу 1+1 стануть свідками найекстремальніших ситуацій, в які потрапили мандрівники.

Поділитися:

5 вересня на 1+1 стартує новий сезонІз 8 вересня щочетверга о 22:00 в ефірі 1+1 глядачі поринуть у неймовірні пригоди разом із Дмитром Комаровим.

У новому сезоні авторської програми Світ навиворіт ведучий не лише покаже унікальні кадри високогоріних сходжень і рятувальних операцій, а й розповість невідомі драматичні історії життя учасників експедиції 1996 року, про яку розповідається у фільмі «Еверест».

У новому сезоні, який ми знімали в одній із найбільш неймовірних країн на планеті – Непалі, ми потраплятимемо в найекстремальніші ситуації. І ледь не загинемо під час авіакатастрофи, – зізнався ведучий.

Щоб передати атмосферу високогірної країни, в іміджевому ролику 1+1 Дмитро Комаров надягнув той самий пуховик, в якому підіймався на висоту 6 тисяч метрів.

Непал одна із найбідніших країн на планеті, проте й одна із найщасливіших. Тому «Живи. Люби. Дивись» – це дійсно про Непал.

Дивіться новий сезон улюбленої передачі Світ навиворіт з Дмитром Комаровим щочетверга о 22:00 та вирушайте назустріч неймовірним пригодам.

Новини по темі