«Найкрасивіший» Дмитро Комаров спробує себе в ролі Каті Осадчої

Ведучий «1+1» проміняє джунглі на гламурну вечірку, а шорти та футболку - на смокінг.

Поділитися:

У новому випуску «Світського життя», який вийде в ефір вже цієї суботи о 23-10 на каналі 1+1, Катерина Осадча вперше після пологів вийде у світКатя Осадча вперше з'явилася на світському заході після пологів (фото). І одразу - на церемонію нагородження «Viva! Найкрасивіші», де розкриє усі інтриги премії.

На червоному хіднику премії збереться увесь шоу-бізнес. Ольга Полякова у відвертій червоній сукні поділиться з Катериною Осадчою враженнями від того, як тиждень тому вона була зірковим репортером.

Найважче було - розмовляти не про себе, - жартує білявка.

Хореограф Влад Яма, який нещодавно перекваліфікувався у діджея,  вперше розповість про своє офіційне одруження та народження сина. Тема дітей не обійшла і пару Горбачова-Нікітін. Подружжя зізнається, чи вже готове до народження третьої дитини. У той самий час молода мама Аніта Луценко радіє, що повернула собі форму після пологів і вже навіть зменшила вагу, яка була до вагітності.

Джамала подаліється, що через американський тур у неї не вистачає часу на власне весілля. А втретє «Найкрасивіша жінка України» Тіна КарольТіна Кароль отримала несподіваний подарунок від #ХорошогоХлопця подивиться на себе критичним оком та зізнається у власних комплексах. Та вперше прокоментує скандал зі Світланою Лободою.

Глядачів також чекає ще один сюрприз: «найкрасивіший чоловік України» Дмитро Комаров проміняє джунглі на гламурну вечірку, а шорти та футболку - на смокінг, і спробує себе в якості світського лева та зіркового репортера «Світського життя»!

Як телемандрівник-екстремал впорається з роллю Каті Осадчої? Дивіться 25 березня, о 23-10 на каналі «1+1».