Дмитро Комаров розповів про своє перше кохання

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зізнався, у якому віці вперше закохався
1plus1.ua

Ведучий 1+1 зізнався, чому вони з дівчиною ховалися від сторонніх поглядів.

Поділитися:

Тревел-шоу «Світ навиворіт» на «1+1» б'є рекорди телепереглядуДмитро Комаров розповів Viva.ua найцікавіші подробиці свого життя. Ведучий 1+1 зізнався, в якому віці в нього з’явилася перша дівчина та як до нього прийшла ідея створення тревел-шоу «Світ навиворіт».

За словами Дмитра Комарова, коли йому було 12 років він вперше закохався в дівчинку, яка вчилася з ним у паралельному класі.

«Зранку я її зустрічав на автобусній зупинці, ми разом їхали в школу, але потім ішли поодинці. Ми були в різних класах і ховалися від сторонніх поглядів. Після школи ми їхали до мене додому робити домашні завдання», – пригадує Дмитро Комаров.

Це було справжнє кохання, – каже ведучий 1+1.

Дмитро Комаров також розповів, що ідея програми «Світ навиворіт» прийшла до нього, коли він подорожував Таїландом.

Я йшов, фотографував і думав, що було б класно знімати все це на камеру. Адже фото не можуть передати всі емоції. Відтак з’явилася ідея створити програму про екстремальні подорожі, – каже ведучий 1+1.

Згодом Дмитро Комаров почав думати над назвою програми. Мандрівник склав список із 70 варіантів назв.

Коли я зупинився на «Світ навиворіт», то зразу зрозумів – це те, що треба, – каже Дмитро Комаров.

Зауважимо, що за вісім сезонів тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров спробував себе у близько ста професіях. Ведучий 1+1 добував золото, шив гаманці зі зміїної шкіри, працював водієм тук-тука в Делі та навіть ловив тарантулів. Нещодавно, Дмитро Комаров став водієм на непальському весіллі.

Коли мій графік буде не такий завантажений, я куплю собі фортепіано і візьму уроки в своєї вчительки з музичної школи, – сказав Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров отримав травму під час поєдинку з Василем Вірастюком.

Новини по темі