Дмитро Комаров здійснив свою мрію побувати в "зеленому пеклі"

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров здійснив свою мрію

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт проїхався по трасі, де тренуються найкращі автогонщики планети.

Поділитися:

Комаров погрожує Сенічкіну поліцієюДмитро Комаров нарешті здійснив свою мрію. Ведучий Світ навиворіт потрапив на Нюрбургринг - легендарну гоночну трасу в Німеччині.

Її недаремно називають зеленим пеклом, адже це найскладніша і найнебезпечніша траса на планеті.

Дмитро Комаров мав змогу відчути себе в ролі професійного гонщика, отримавши подарунковий заїзд на Ламборгіні. Ведучий виклав відео гонок на сторінці у Facebook.

Це нереальний адреналін і кайф. Не втомлююся повторювати: емоції і подорожі - найкраща інвестиція, - написав Дмитро.

Незважаючи на те, що Дмитро має 15-річний досвід за кермом, траса змусила його зробити переоцінку своїх сил та здібностей. Ведучий зізнався, що відчув себе дитиною, яка змушена керувати автомобілем.

Я проїхав перше коло по Нюрбургрингу і просто не зрозумів, що відбулося. Я взагалі вмію водити? Чи я дитина, що вперше сіла за кермо? Ця траса відразу повертає на місце навіть дуже досвідченого в повсякденному житті водія, - поділився враженнями Дмитро.

Дмитро Комаров показав, що йому подарували на день народженняДмитро Комаров настільки захопився гонками, що навіть пообіцяв у майбутньому зняти програму Світ навиворіт на Нюрбургринзі. Тож, можливо, зовсім скоро глядачі телеканалу 1+1 стануть свідками екстремальних гонок Дмитра Комарова.

Читайте також, заради чого Дмитро Комаров навчився керувати літаком.

Новини по темі