До Днів пам'яті і примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ТСН проведе спеціальні випуски новин з Берліна

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
 До Днів пам'яті і примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ТСН проведе спеціальні випуски новин з Берліна

Виїзна студія ТСН у Берліні розташується просто неба, неподалік Бундестага – будівлі парламенту Німеччини.

Поділитися:

8 та 9 травня в ефірі марафона «Єдині новини»  глядачі можуть подивитися спеціальні випуски новин, які ТСН проведе з Берліна. Ведучими ефіру будуть Наталія Мосейчук та Руслан Шапіров, а також Алла Мазур.

Алла Мазур

Виїзна студія ТСН у Берліні  розташується просто неба, неподалік Бундестага – будівлі парламенту Німеччини. Трансляція 1+1 в рамках загальнонаціонального марафону відбудеться 8 травня з 15:00 до 21:00 і 9 травня з 21:00.

“Берлін — це місто, де відбулася перемога над нацизмом, де його було остаточно розгромлено. У 21 столітті нацизм став називатися рашизмом. Ми будемо говорити про паралелі та трансформації, про те, як пережила цей досвід Німеччина і що доведеться пережити росії. В ефірі  ми покажемо факти, місця, події і їх наслідки для всього світу тоді, і зараз, під час війни в Україні. У випуску ТСН  8 травня  ми розберемось, чому «свято» перемоги прийняло жахливі форми. Ми не забудемо про тих, хто “вбивав коричневу чуму” і тих, хто зараз захищає Україну і всю Європу. Також у цей день, 8 травня — в Україні День матері. Спасибі і низький уклін всім матерям наших захисників. Ви народили націю нескорених”, — сказала ведуча ТСН Наталія Мосейчук

Мосейчук Наталія

Під час ефіру ТСН презентують ексклюзивні матеріали про Другу Світову війну та сучасну війну України проти російських окупантів. У випусках детально розберуть на складники поняття “нацизм” з усіма його проявами, причинами та наслідками. ТСН проведе історичні паралелі між Другою світовою війною та нинішньою війною росії проти України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місія кожного журналіста в Україні зараз – розповідати про всі злочини рашистів", – репортерка ТСН Вікторія Ковцун розповіла про роботу під час війни

Глядачі побачать серію ексклюзивних сюжетів, зорема про бункер Гітлера, у якому очільник нацистського режиму покінчив життя самогубством, та дізнаються, де ховається зараз путін та чому на нього чекає та сама участь. В ефірі покажуть репортаж із міста Пирна, в якому нацисти під час Другої світової війни вчилися вбивати та відпрацьовували технологію газових камер та інше. Спекор ТСН Неллі Ковальська у своєму сюжеті розповість про життя Німеччини під час радянської окупації очима самих німців. А Наталія Фібріг у репортажі  покаже жахи  німецького міста Деммин, у якому “біснувалась” російська армія, в результаті чого понад 900 німців покінчили життя самогубством.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСпецкор ТСН на 1+1 Наталя Нагорна отримала нагороду у Литві

Спеціальні гості ефіру відверто розкажуть, чому німці і досі відчувають сором за злочини нацистського режиму, та як здолали шлях від головних злочинців світу до каяття. Водночас під час ефіру піднімуть питання, чи можливо вилікувати фашизм в головах мешканців росії та як це зробити. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Нам не пощастило із сусідом дуже давно, але жодного разу росіянам не вдалося нас знищити" — журналістка ТСН Юлія Кирієнко (ЕКСКЛЮЗИВ)

Також у випусках ТСН покажуть історії життя українок в Німеччині, чиї чоловіки зараз на фронті, та історії волонтерів, які будучи далеко від Батьківщини працюють вдень і вночі для перемоги України.

Вмикайте 8 та 9 травня марафон «Єдині новини» та дивіться спеціальні випуски ТСН з Берліна до Днів пам'яті і примирення та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Новини по темі