До команди Дзідзьо на Голосі. Діти-5 потрапив юний Елвіс Преслі (відео)

Хто потрапив до команди Дзідзьо у 1 ефірі Голосу. Діти-5

У перший день вибору наосліп Дзідзьо став лідером за кількістю учасників у своїй команді.

Поділитися:

У неділю, 26 травня, на 1+1 стартував п'ятий сезон Голосу. Діти. У результаті першого дня «сліпих прослуховувань» до команди Дзідзьо потрапили аж п'ятеро талановитих співаків.

МАКСИМ УСТЯНСЬКИЙ

Міністр культури в класі. Стежить за тим, щоб на перервах ніхто не бігав, хлопці не ображали дівчат, а під партами не клеїли гумки... Вважає, що в нашому суспільстві потрібно суттєво підвищувати рівень культури. Своїм виступом на шоу хоче привернути до цього увагу.

БОГДАН ПЕТРОВСЬКИЙ

Займатися вокалом почав півтора року тому після знайомства з творчістю Тіни Кароль. А відвідавши концерт своєї улюблениці, надихнувся та вирішив спробувати свої сили на дитячому Голосі. Богдан відчуває, що сцена – це його покликання. Участь у шоу допоможе йому зрозуміти, що він на правильному шляху.

ЮЛІЯ КАРІМІ

Улітку Юлія поїхала до Ірану, де проживає батькова родина і зачарувала всіх своїм голосом. Родичі  порадили їй взяти участь у Голосі. Діти, щоб продемонструвати свій талант широкій аудиторії. Величезна україно-іранська сім’я шалено підтримує юну артистку та сподівається, що їй вдасться досягнути успіху на шоу.

ЯРОСЛАВ КАРПУК

«Старовижівський соловейко» з голосом Елвіса Преслі, від якого вже фанатіє все село, збирається підкорити й саму столицю. Після виступу на конкурсі Яскраві діти разом із Тіною Кароль він пообіцяв українській поп-діві прийти на Голос. Діти.

СОФІЯ ВИННИК

Софія — родом із карпатського села Яблунька Івано-Франківської області. Своєю участю в Голосі. Діти вона хоче показати, що звичайна дівчина з села може стати справжньою зіркою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

1. До команди Время и Стекло потрапив юний вокаліст із суперпотужним голосом (відео)

2. До команди Джамали потрапили два проникливі вокалісти (відео)

3. «Я можу навіть укусити», — відвертий Дзідзьо