До команди Потапа потрапила українська Вітні Г'юстон

Голос країни
Хто потрапив у команду Потапа у 4 випуску Голосу країни-9

Шоумен і продюсер стане тренером ще для двох учасників.

Поділитися:

Вчора глядачі побачили найромантичніший ефір Голосу країни-9. Конкуренція між зірковими тренерами дедалі загострюється, адже кожен хоче бачити у складі своєї команди переможця.

У 4 випуску серце Потапа підкорили два учасники. Тепер у команді шоумена вже 9 претендентів на перемогу, а вільних місць — лише 7.

Карина Арсентьєва

У родини Карини, як і у більшості у місті, за будинком є город, на якому вирощують помідори. Вона завжди допомагала татові збирати помідори і їздила їх здавати. Допомагала до тих пір, поки не вступила в музичний коледж Глінки в Дніпрі, оскільки все своє життя мріяла співати.

Лише 2-3 місяці тому відкрила в собі ще здібність до оперного співу. Карина мріє стати співачкою, щоб не збирати все життя помідори. Вокал учасниці зачарував усіх тренерів — вона отримала чотири розвороти крісла.

Олександр Мельник

Батьки і брат Саші – лікарі. З дитинства він також мріяв стати лікарем, щоб допомагати людям. Хлопець закінчив медичний університет і зараз працює черговим лікарем у дитячій лікарні міста Чернівці.

Паралельно з роботою лікаря співає в пабах міста. Пише музику і пісні та продає їх іншим вокалістам. Власних пісень – більше ста. Іноді виступає дуетом з братом-терапевтом.

Дивіться 5 ефір Голосу країни-9 вже за тиждень, 17 лютого о 21:00!

Новини по темі