До команди Поверніть мені красу приєднався новий експерт

Скоро 1+1 покаже новий сезон.

Поділитися:

У програмі, яка успішно транслювалася на «1+1» два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять найкращі лікарі, психологи та експерти з питань краси. Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість.

Новий сезон проекту «Поверніть мені красу» розповість драматичні жіночі історії, серед яких життя 42-річної відлюдниці, яка через хворобу та вкрите волоссям обличчя соромиться виходити з дому. Інша учасниця долатиме наслідки страшної аварії, яка суттєво пошкодила її обличчя. Ще одна з героїнь розповість про життя після операції з видалення грудей через рак.

Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через їх зовнішні вади. Таким чином, під час знімань «Поверніть мені красу» одна з учасниць зробить перші кроки на шляху до омріяної вокальної кар’єри, інша – почне реалізацію у професії кондитера, а одній з жінок, яка вільно володіє двома мовами, команда допоможе стати перекладачем.

«Коли ми з експертами та знімальною групою збираємося та обговорюємо зміни, які відбуваються у житті наших учасниць після проекту, не перестаємо дивуватися неймовірним сюрпризам, які їм дарує доля. Тому у третьому сезоні ми вирішили, що будемо не тільки робити їх красивими і позбавляти від страхів минулого, але й допоможемо суттєво змінити якість життя та здійснити найзаповітніші мрій», - розповіла головний продюсер розважальних програм телеканалу «1+1» Ольга Слісаренко.

Також Ольга розповіла, що до «команди порятунку» третього сезону у складі дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, пластичного хірурга Ростислава Валіхновського приєднається експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич. Обов’язком Анни у проекті стане консультування учасниць з правил раціонального харчування, фізичних навантажень, догляду за собою, а також правил етикету.

«Анна підкорила нас своїм знанням секретів та бюджетних рецептів догляду за собою, якими користуються всесвітньо відомі та українські зірки. Ці таємниці ми обов’язково відкриємо нашим героїнями та глядачами у новому сезоні», - сказала продюсер.

Зазначимо, що виробництвом проекту займається «Sister's production».