До команди Время и Стекло потрапив юний вокаліст із суперпотужним голосом (відео)

Хто потрапив до команди Время и Стекло у 1 ефірі Голосу. Діти-5

Наразі в команді Время и Стекло на Голосі. Діти-5 чотири співаки.

Поділитися:

У неділю, 26 травня, на 1+1 стартував п'ятий сезон Голосу. Діти. У результаті першого дня «сліпих прослуховувань» до команди Время и Стекло потрапили чотири сильні співаки.

МАРІЯ МАГИЛЬНАЯ

Юна білоруска мріє стати відомою співачкою в Україні, тож вже навчилася долати кордони заради своєї мети. Її перше завдання – підкорити Голос. Діти. Аби досягнути успіху на проекті, дівчина готова регулярно їздити в Україну на заняття з вокалу! Участь у шоу – ще один крок на шляху до великої сцени, про яку вона так палко мріє.

ДАРІЯ БУГАЙЧУК

Минулого року Даша не встигла виступити на сцені Голосу. Діти. Дівчина сиділа в холі до останнього, але дорогоцінне місце в проекті «забрали» прямісінько з-під її носа. Тепер ніхто в школі не вірить, що вона брала участь у шоу. Але Даша не опустила руки. Вона весь рік працювала, виступала та перемагала на різних конкурсах, тож цього року готова повернутися, щоб довести — вона має талант і заслуговує на своє місце в проекті!

ТАЇСІЯ СКОМОРОХОВА

Cмілива Тая – наймолодша учасниця команди Время и Стекло. Вона з чотирьох років мріяла потрапити на Голос. Діти, тож вже два роки наполегливо займається вокалом, аби досягнути своєї мети. Тая вже встигла підкорити декілька масштабних пісенних конкурсів. Голос. Діти для неї – дуже цікавий досвід. Дівчині хочеться досягати нових вершин і ділитися своїм талантом зі слухачами.

ОЛЕКСАНДР ЗАЗАРАШВІЛІ

Маленький виконавець із великою мрією. У свої дванадцять Олександр чітко визначився з метою – він хоче стати відомим вокалістом і співати в оперному театрі La Scala. Наразі хлопець живе в невеличкому грузинському поселенні в багатодітній сім’ї.

Батьки Олександр виховують двох рідних, а також четверо прийомних дітей, батько та мати яких загинули в автокатастрофі. Дітей хотіли віддати в інтернат, але Олександр вмовив батьків взяти їх під опіку. Сім’я хлопчика живе скромно, але всіляко підтримує Олександра на його творчому шляху. Він же хоче стати успішним артистом та допомагати діткам, які живуть в інтернаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

1. До команди Джамали потрапили два проникливі вокалісти (відео)

2. До команди Дзідзьо на Голосі. Діти-5 потрапив юний Елвіс Преслі (відео)