Дочка нігерійських чиновників, народниця та найбільша фанатка Rihanna прийшли на Голос країни-9

Голос країни

20 січня о 21:00 глядачі 1+1 побачать довгоочікувану прем’єру нового сезону вокального шоу.

Поділитися:

Тренерами нового дев’ятого сезону найвокальнішого проекту стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та співак міжнародного рівня, номінант «Grammy», Dan Balan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Голосу країни візьмуть участь у нацвідборі на Євробачення

Дев’ятий сезон обіцяє відкрити невідомих раніше зірок з народу. Команда проекту в період кастингів прослухала більше десяти тисяч вокалістів, з яких близько 100 пройшли на сліпі прослуховування.

Серед цьогорічних учасників досить багато яскравих самородків та неординарних особистостей з надзвичайними вокальними здібностями. Так, на сліпі прослуховування пришла дочка нігерійських чиновників. Юна співачка попри заборону батьків вирішила знайти нові можливості й мріє отримати шанс пройти до проекту, аби потрапити у команду одного з тренерів. Чи вдасться їй досягти мети, ми дізнаємося вже найближчим часом.

Бажання виступати на сцені знайшлося в 68-річної учасниці. Фольклористка та народниця прийшла на сліпі прослуховування, щоб дати волю відлунням свого серця.

«Пісня - єдине що тримає мене на цьому світі і не дозволяє здатися. Йду на проект, щоб показати всім - не треба здаватися, не зважаючи на будь-які життєві обставини. А у свій талант обов’язково потрібно вірити», - розповіла співачка.

Фанатом українського «Голосу країни» також виявився уродженець ОАЕ, який співає на трьох мовах: арабській, англійській та хінді. Можливість потрапити до проекту – це його найбільша мрія.

Ще один учасник з гордістю розповідав про сімейний фермерський бізнес, який не завадив йому колись створити власний акапельний гурт. Після довгих гастролей закордоном хлопець повернувся до країни, аби знайти своє місце серед українських зірок.

«Прийшов на «Голос країни», аби довести, що не можна ставити ярлики на людей, які займаються фізичною працею. Ти можеш гарно працювати в полі, і при цьому бути успішним на сцені, було б тільки бажання», - прокоментував учасник.

Одна з учасниць, надихнувшись історією юної співачки Rihanna, яка у свій час так само важко підкорювала Нью Йорк, вирішила щосили досягти поставленої цілі, аби підкорити столицю і стати зіркою. Співачка вважає, що «Голос країни» - це саме той проект, який відкрив шлях багатьом відомим сьогодні артистам.

«Своїм виступом я хочу сказати усім підліткам, що втілювати свою мрію треба починати з ранніх літ, а як це робити – можна повчитися у кумирів».

Нагадаємо, не обійшовся сезон без нововведень. На панелі крісел відтепер є кнопка «Блок», яка дає змогу тренерам один раз за сезон заблокувати одного з суперників. Цікава фішка вже успішно реалізувалася в Голландії та США, тому цього року команда українського «Голосу країни» вирішила додати духу конкуренції нашим тренерам.

Так, Потап вже встиг скористуватися «Блоком» і відібрав можливість у одного з тренера поборотися за учасника. Кого саме заблокував продюсер і чи вдалося йому взяти вокаліста у свою команду, телеглядачі каналу «1+1» дізнаються 20 січня о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча показала, як засмагає на пляжі (фото)

Новини по темі