Догляд за волоссям: Секрети турецьких жінок

Дізнайтесь, як мати пишне та розкішне волосся, як у східних красунь.

Поділитися:

Образ турецької жінки асоціюється у нас із загадковістю й стриманістю, а також неймовірно красивим волоссям та рівною смаглявою шкірою. Догляд турецьких красунь за волоссям сягає давнини. Десятки років тому туркені пізнали свій секрет краси і дотримуються його й сьогодні. Як мати таке ж сяюче та бездоганне волосся, як у турецьких жінок - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська озвучила героїню у новому серіалі Величне століття. Нова володарка

АРГАНОВА ОЛІЯ 

Турецькі красуні часто використовуються арганову олію (без домішок!) в догляді за волоссям. Після миття волосся шампунем та кондиціонером жінки змащують кінчики «чудодійною олією», яка не тільки добре живить волосся, а й має неймовірний пряний аромат, який звабить будь-якого красеня. 

МИГДАЛЬНО-ПЕРСИКОВА МАСКА 

Таку маску можна легко приготувати вдома, а для посилення ефекту - додати трішки меду. Перед використанням потрібно злегка нагріти суміш. Нанесіть маску на волосся і залиште на всю ніч, накривши плівкою. Волосся повинне залишатися в теплі. Вже вранці ви помітите здоровий блиск, а також приємний солодкий аромат. 

ОЛІЯ НАСІННЯ ГІРЧИЦІ 

З покоління в покоління турецькі красуні передавали секрет догляду за волоссям на основі олії насіння гірчиці. З давніх-давен дівчата втирали олію в шкіру волосся, що стимулювало їх ріст і надавало блиску. Якщо хочете довге волосся, цей засіб справді працює!

ЕКСТРАКТ АМЛИ 

Амла - це індійський агрус, екстракт якого вважається особливо корисним для здоров’я та краси волосся. Використовувати амлу можна як у вигляді олії, так і у вигляді порошку. Б’юті-експерти стверджують, що саме завдяки амлі волосина стає міцною, а зачіска - об’ємнішою. Справа в тому, що екстракт амли діє не лише на саме волосся, а й шкіру голови. Додавати олію можна у шампунь або кондиціонер для відновлення та росту волосся. 

ХНА 

Певно, кожна із вас хоч раз у житті фарбувала волосся, і це не завжди позитивно впливає на його стан. Однак так кортить експериментувати! Східні красуні користуються хною. Хна не шкодить і навіть вважається корисною для волосся. Її також можна використовувати для міхенді або фарбування брів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Величне століття. Нова володарка»: топ красенів нового турецького серіалу