Донька Євгена Кошового повертається на сцену Голос. Діти

Донька Євгена Кошового Варя знову співатиме на Голосі діти
1plus1.ua

Юна виконавиця готова знову підкорювати дитяче талант-шоу.

Поділитися:

У неділю, 26 травня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра дитячого вокального проекту Голос. Діти. П'ятий сезон відкриє телеглядачам неймовірно сильні дорослі голоси юних вокалістів. Однією з учасниць сліпих прослуховувань нового сезону стане Варя Кошова.

Дівчинка вже виходила на сцену Голос. Діти в третьому сезоні і потрапила до команди Потапа. Юна вокалістка дійшла до етапу «бої», на якому разом з Євою і Талією співала пісню Ірини Білик Маленькая девочка. Однак за рішенням їх зіркового тренера в проекті продовжила участь Таля.

Варя Кошова тоді на всю країну пообіцяла:

«Я гори зверну, щоб ще один раз повернутися на цей проект».

Юна виконавиця стримала слово і після двох з половиною років підготовки готова знову підкорити головну сцену країни. Варя каже, що під час виступу на сліпих прослуховуваннях хвилювалася, але вже не так сильно, як першого разу.

«Мені подобається ця сцена і те, що тут потрібно дуже багато працювати. Це постійний розвиток, а конкуренція мотивує ставати краще», - каже учасниця.

Чи зможе Варя Кошова пройти далі етапу сліпих прослуховувань, телеглядачі 1+1 дізнаються зовсім скоро.

Відзначимо, що Голос. Діти - єдиний дитячий вокальний проект в Україні на якому маленькі майбутні зірки можуть продемонструвати свій талант на всю країну, і почати шлях до кар'єри мрії. Кожен сезон на кастинг приходять учасники, які вже боролися за горде звання Голос. Діти, але не пройшли у прямий ефір.

У п'ятому сезоні Голос. Діти телеглядачів чекає знайомство з новими, неймовірно сильними голосами, а також, зустріч з учасниками, які повернуться на проект, щоб знову спробувати підкорити всю Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала замилувала рідкісними фото із сином