Донька Євгена Кошового виграла престижний конкурс з піснею Джамали «1944»

Варя Кошова виграла конкурс з піснею Джамали «1944»
1plus1.ua

Старша дочка Євгена Кошового Варвара виграла Гран-Прі Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів «Україна єднає світ».

Поділитися:

Восени 2016 року 8-річна Варвара брала участь в проекті «Голос. Діти», який виходив на каналі« 1+1».

За результатами сліпих прослуховуванням вона потрапила в команду зіркового тренера Потапа, але на наступних пісенних етапах Варвара поступилася місцем іншим учасницям. Це не могло не засмутити як Варвару, так і Євгена, який у прямому ефірі програми навіть не зміг стримати батьківських сліз.

Але Варвара Кошова, крім сильного голосу, володіє ще й сильним характером і волею, що й дозволило їй не зупинятися на досягнутому. Саме ці риси і прагнення дівчинки розвивати свої таланти дозволили їй отримати приз у фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ» в категорії «Естрадний спів», вік 7-9 років. Вибір настільки нелегкої у виконанні пісні зробила сама Варвара - саме вона наполягла на композиції «1944».

Євгена Кошового у цей день уже з самого ранку своїми талантами тішили діти з гумостичного шоу. Якраз у день проведення конкурсу проходили зйомки другого сезону проекту «Кварталу 95» «Розсміши коміка. Діти», де Євген разом з Володимиром Зеленським оцінюють гумористичні таланти діток.

Маленькі учасники, віком від 4 років, підкорювали своїми виступами не тільки бувалих коміків, а й ведучу шоу - Настю Каменських і аудиторію у студії. Сміх і посмішки майже не сходили з облич коміків - дітки з усієї України та з Білорусі приємно дивували і смішили всіх присутніх. Відразу після зйомок Євген відправився до Українського дому, щоб встигнути побачити виступ ще однієї дитини - своєї дочки Варвари.

Актор «Кварталу 95» поділився своїми переживаннями та емоціями на сторінці в Facebook:

Вчора моя старша дочка знову занурила нас з Ксенією Кошовою в прекрасний світ батьківських переживань, беручи участь в Міжнародному Фестивалі-Конкурсі "Україна Єднає Світ"!!! Почуття як на Голос.Діти! Пітніють руки, не тямить голова і багато інших ознак хвилювання. Але це було варто того! Наша дівчинка взяла Гран-Прі у категорії "страдний спів" вік 7-9 років!

Щасливий батько подякував педагогу та зазначив, що на пісні наполягала сама Варвара.

Нагадаємо, вже у наступну п'ятницю, 3 березня, стартує прем'єра другого сезону проекту «Розсміши коміка. Діти». Початок о 20:20 на каналі «1+1».

Читайте також, що дивитися в новому сезоні та куди піти на вихідних